UT OSIRIS ONTMOETING - Nu online!

UT OSIRIS ontmoeting

Ontmoet OSIRIS Online!

Woensdag 5 december was het zover. Mede namens TOO heeft CES/Functioneel Beheer van de onderwijssystemen voor belangstellenden de eerste UT OSIRIS ontmoeting georganiseerd, getiteld: “De kracht van OSIRIS! OSIRIS bedient de student!”.

TOO en CES/Functioneel Beheer van de onderwijssystemen hebben, samen met onze Rector Magnificus Dhr. Brinksma en de leverancier van OSIRIS, de gasten geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met als uitgangspunt: organisatiebrede samenwerking, procesondersteuning en afstemming voor de universiteit.

Hieronder vind je het verslag voor genodigden van de eerste UT OSIRIS Ontmoeting van 5 december 2012. In het vervolg publiceren we hier nieuws over vervolgacties naar aanleiding van de UT OSIRIS Ontmoetingen. En kondigen we toekomstige UT Osiris Ontmoetingen hier aan.

UT OSIRIS Ontmoeting - Verslag

2012.12.05 De kracht van OSIRIS: OSIRIS bedient de student!

Bekijk de foto’s van de eerste UT OSIRIS Ontmoeting via OsirisUTwente Facebook.


UT OSIRIS Ontmoeting – In UT media

  • 2013.01.14 S&O Nieuws – Verslag van de dag: UT OSIRIS Ontmoeting (NL)
  • 2013.01.14 S&O News – Report of the day: UT Osiris Meeting (EN)


UT OSIRIS Ontmoeting – Ontmoet OSIRIS Online

Tijdens de gezamenlijke lunch op 5 december, waar twee doelgroepen elkaar ontmoetten, en na afloop van de dag heeft de organisatie veel leuke en positieve reacties gehoord. Dat geeft ons reden om de UT OSIRIS Ontmoeting online voort te zetten. We willen alle betrokken UT collega’s graag ook online met elkaar in contact brengen. Hiervoor hebben we de volgende profielen aangemaakt:

D:\Profiles\Oumnadn\Desktop\Social media buttons\UT LinkedIn small button 838719.pnghttp://www.linkedin.com/OsirisUTwenteGroup

D:\Profiles\Oumnadn\Desktop\Social media buttons\UT Facebook small button 838707.pnghttp://www.Facebook.com/OsirisUTwente

D:\Profiles\Oumnadn\Desktop\Social media buttons\UT Twitter small button 838725.pnghttp://www.Twitter.com/OsirisUTwente

Volg #OsirisUTwente online en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de meest actuele informatie, documentatie en processen, ga in gesprek met mede-gebruikers en deel je kennis en ervaringen met elkaar. Op de OsirisUTwente Facebook pagina staan ook de foto’s van de eerste UT OSIRIS Ontmoeting van woensdag 5 december.

Wij hopen de UT OSIRIS Ontmoeting online met u voort te zetten.

Tot de volgende ontmoeting!!


UT OSIRIS Ontmoeting - Vragen

Hebt u nog vragen over de UT OSIRIS Ontmoetingen of over de inzet van OSIRIS binnen de UT, dan kunt u deze kwijt via onderstaand formulier. CES/Functioneel beheer van de onderwijssystemen neemt uw vraag zo snel mogelijk in behandeling en neemt hierover contact met u op.


Alvast bedankt voor uw reactie!

Namens het hele team van TOO en CES/Functioneel Beheer van de onderwijsystemen,

Rudy Oude Vrielink en Nadia Oumnad