UTOBP-vrouwennetwerkActiviteitenVorige activiteitenActiviteiten 202125 november: Overtuigen en inspireren met je stem

25 november: Overtuigen en inspireren met je stem

Erna Lankhorst heeft ons al verschillende keren vaardigheden bijgebracht die door de deelneemsters goed ontvangen werden. Dus welkom op het volgende thema:

Overtuigen en inspireren met je stem     

Overtuigen doe je met je stem, je houding en natuurlijk met de inhoud. Uit onderzoek blijkt dat hoe je iets zegt belangrijker is dan wat je zegt. We zijn ons vaak echter nauwelijks bewust van onze stem-mogelijkheden, laat staan dat we ze gebruiken om overtuigender over te komen of om meer autoriteit uit te stralen.

Je kunt meer met je stem dan je denkt. Op een luchtige en speelse manier gaan we ingrediënten als intonatie, melodie, toonhoogte, volume, resonantie, spreektempo en pauze verkennen om te zorgen dat je de aandacht van de luisteraar kunt vasthouden. Daardoor ervaar je wat inspirerender overkomt. Heeft een lage stem meer autoriteit? Staan vrouwen met hogere stemmen daarom bij voorbaat al op achterstand? Als je binnenkort iets wilt presenteren kun je een tekst mee nemen om er alvast mee te oefenen


Datum:

Donderdag 25 november

Tijd:

12:45 - 14:45 uur

Plaats:

Horst zaal OH 114

Er is een maximaal aantal deelnemers. De registratie staat 5 dagen open tot 19 november. Na die data wordt er bij meer registraties als plekken geloot.