Actueel

25 september 2017: Workshop 'Emoties, wat moet ik emee op het werk?'

Emotionele intelligentie bepaalt voor een groot deel het succes op je werk vandaar dat we je graag uitnodigen voor een workshop hierover.


Datum:

Maandag 25 september 2017

Tijd:

13:30 – 17:15 uur

Locatie:

Drienerburght

Ieder mens heeft emoties en ieder mens is in staat om emoties te ervaren, maar veel mensen onderdrukken of negeren hun emoties. Emoties spelen in elke ontmoeting een rol; je voelt je wel of niet op je gemak bij iemand, je vertrouwt of wantrouwt iemand en je voelt je wel of niet veilig om jezelf te laten zien met je gevoelens. Emoties zijn belangrijk omdat ze laten merken hoe het met je gaat en aangeven wat je behoeftes zijn. Ze zijn een leidraad bij het maken van keuzes, ze helpen je krachtig te zijn en zorgen voor je welzijn. Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Factoren die van invloed zijn geweest op je emotionele ontwikkeling
  • Strategieën in het omgaan met emoties
  • De consequenties van het onderdrukken of negeren van emoties
  • Het belang van emoties  

Aan de hand van korte theorie krijg je oefeningen voor zelfreflectie, uitwisseling en feedback. In kleine groepjes overleg je wat je nodig hebt van je collega’s om gemakkelijker gevoelens te delen en hoe je met emoties om kunt gaan binnen de context van het werk.

 De workshop wordt gegeven door Marja Postema. Zij is oprichter van de Emotionele Intelligentie Academie en auteur van het boek: Emoties wat moet ik ermee?

Marja heeft meer dan twintig jaar ervaring in het coachen en trainen van leidinggevenden en professionals in de profit en non-profit sector en de overheid.  Daarnaast geeft ze workshops en lezingen over diverse onderwerpen die te maken hebben met emoties.

Aanmelden vóór 13 september.

Er kunnen maximaal 30 personen meedoen.
Deelname op volgorde van binnenkomst. 

Je kunt opgeven door onderstaand formulier in te vullen.

toets de volgende code in: 64935