29 november: Bluffen voor eerlijke mensen

Ons aanbod voor de workshop bluffen van 2 november was zo snel volgeboekt, dat we besloten hebben om deze workshop nogmaals aan te bieden en wel op Maandag 29 november.

13.15: verzamelen voor koffie en thee in de hal van Upark

13.30-17.15: workshop

Er is slechts plek voor 12 mensen, dus meld je snel aan als je hieraan mee wilt doen. Jij krijgt niet direct feedback als de inschrijving vol is. We laten het je zo spoedig mogelijk weten.

Caro van Roon is onze trainster. Zij heeft veel ervaring met genderspecifieke kenmerken van jezelf presenteren en geeft de volgende toelichting op de training:

Veel mensen hebben moeite hun kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten. Ze ervaren dat ze niet blufvaardig genoeg zijn om datgene te bereiken wat ze graag willen. Goed kunnen bluffen is een essentiƫle sociale vaardigheid om op een ontspannen en positieve manier zichtbaar te worden in gesprekken die cruciaal zijn voor je loopbaan.

Deze dynamische workshop bied je de instrumenten om jezelf te leren bluffen zonder liegen. Je leert je voorbereidingen treffen en strategisch gesprekken te voeren. Zodat jij nu wel als de kandidaat gezien wordt voor de klus, baan of promotie.