Welkom!

Lid worden?

Logo OBP-VN

Welkom op de website van het OBP Vrouwennetwerk voor Ondersteunend en Beheers Personeel van de UT. Dit netwerk is in november 2007 opgericht.

Ben jij ook van mening dat het informele circuit je verder kan helpen in je loopbaan? Of voel je je meer aangetrokken tot de professionalisering activiteiten die we aanbieden? Voor beiden ben je op je plek bij het OBP Vrouwennetwerk.

Met onze activiteiten willen we ook bijdragen aan het verbeteren van de positie van de OBP-vrouw aan de UT.

Het netwerk organiseert workshops en lezingen, hier ontmoet je vrouwen uit de verschillende gelederen van de UT. Per activiteit krijg je een uitnodiging en dan beslis je of je wilt meedoen. Klik op Activiteiten om een indruk te krijgen van wat we de afgelopen jaren georganiseerd hebben en van wat we van plan zijn.

Als je hierna nog vragen of leuke ideeën hebt, neem dan contact met ons op.


HET OBP VROUWENNETWERK ZOEKT NIEUWE STUURGROEPLEDEN

We zijn op zoek naar vrouwen die willen meedenken over zaken die belangrijk zijn voor OBP-vrouwen, die het leuk vinden om activiteiten te organiseren en/of affiniteit met Facebook en Twitter hebben. 

Het OBP Vrouwennetwerk wil een bijdrage leveren aan een inclusieve cultuur op de UT waar verschillen gewaardeerd worden zodat alle medewerkers hun talenten volledig kunnen benutten. In het verlengde daarvan willen we de positie van OBP-vrouwen aan de UT verbeteren.

We willen door middel van netwerken, scholing en informatievoorziening onze leden professionaliseren. Daarmee willen we ook het bewustzijn vergroten over onbewuste mechanismen die nadelig uitpakken voor vrouwen: lezingen en workshops voor de hele UT of gericht op specifieke doelgroepen. Onze activiteiten zijn ook daarop gericht. 

We streven ernaar iedere maand een activiteit te organiseren, die bijdraagt aan de professionalisering van de leden. 

Er wordt 6x per jaar vergaderd, steeds op een andere locatie op de campus of bij de faculteit ITC.

Dit OBP Vrouwennetwerk is bedoeld voor alle vrouwelijke werknemers met een OBP-functie aan de UT. Naast dit vrouwennetwerk voor OBP heeft het CvB ook ruimte gegeven voor het ondersteunen van een vrouwennetwerk voor WP, het FFNT. Als OBP zoeken we actief samenwerking met het FFNT.

Wil je meedenken over zaken die belangrijk zijn voor het Vrouwennetwerk en voor jou als UT medewerkster?  

Heb je interesse mail dan naar OBP-vrouwennetwerk@utwente.nl, of benader één van de leden van de stuurgroep, zie https://www.utwente.nl/nl/obpvn/organisatie/.

komende activiteiten