UTOBP-vrouwennetwerk

Welkom!

Lid worden?

Logo OBP-VN

Welkom bij het OBP Vrouwennetwerk van de Universiteit Twente!

Wij zijn er trots op dat wij een dynamische gemeenschap van OBP-vrouwen zijn die zich inzet voor het versterken van onze positie binnen de universiteit. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin vrouwen kunnen groeien, zich ontwikkelen en succesvol kunnen zijn in hun loopbaan.

Bij het OBP Vrouwennetwerk organiseren we evenementen die gericht zijn op drie belangrijke pilaren: informeren, workshops voor vaardigheidsontwikkeling en netwerkmogelijkheden. We geloven dat door deze gebieden te bestrijken, we een holistische benadering bieden om de positie van OBP-vrouwen te versterken.

Vanaf 2023 hebben we een nieuwe aanpak geïntroduceerd. Elk jaar zullen we ons richten op twee thema's die alle drie de pilaren omvatten. Dit stelt ons in staat om diepgaande en gerichte ondersteuning te bieden op specifieke gebieden die voor ons als OBP-vrouwen belangrijk zijn.

We nodigen alle OBP-vrouwen uit om deel te nemen aan ons netwerk en te profiteren van de mogelijkheden die we bieden. Samen kunnen we onze stemmen versterken, ons empoweren en een verschil maken. Laten we samen bouwen aan een inclusieve en ondersteunende gemeenschap voor OBP-vrouwen aan de Universiteit Twente!

NIEUWS

Meer nieuws


Recente ACTIVITEITEN