Lid worden?

Welkom!

Logo OBP-VN

Welkom op de website van het OBP Vrouwennetwerk voor Ondersteunend en Beheers Personeel van de UT. Dit netwerk is in november 2007 opgericht.

Ben jij ook van mening dat het informele circuit je verder kan helpen in je loopbaan? Of voel je je meer aangetrokken tot de professionalisering activiteiten die we aanbieden? Voor beiden ben je op je plek bij het OBP Vrouwennetwerk.

Met onze activiteiten willen we ook bijdragen aan het verbeteren van de positie van de OBP-vrouw aan de UT.

Het netwerk organiseert workshops en lezingen, hier ontmoet je vrouwen uit de verschillende gelederen van de UT. Per activiteit krijg je een uitnodiging en dan beslis je of je wilt meedoen. Klik op Activiteiten om een indruk te krijgen van wat we de afgelopen jaren georganiseerd hebben en van wat we van plan zijn.

Als je hierna nog vragen of leuke ideeën hebt, neem dan contact met ons op.

NIEUWS

Meer nieuws


KOMENDE ACTIVITEITEN

Ons netwerk wil verbinden en inspireren en door de Corona crisis lukt dat nu even niet.

Als stuurgroep hebben we besloten om voorlopig geenactiviteiten te organiseren omdat onze ervaring is dat het netwerken tochvooral mogelijk is via life ontmoetingen. We hebben natuurlijk ook een doel omscholingen aan onze leden aan te bieden ter ondersteuning van je werk en carrière.Daarbij willen we nogmaals wijzen op de mogelijkheden van Good Habbitz met eengroot aanbod van scholingsmogelijkheden. my.goodhabitz.com/utwente. Toegang hiertoe met je medewerkersnummer.