HOME

Check de engelstalige site voor uitgebreide informatie.

Nest is de theatervereniging voor alle studenten en medewerkers van de universiteit twente en saxion met passie voor theater.

NEST heeft vier groepen:

 • Toneelgroep [NL] 
  Deze groep werkt met geschreven stukken.

 • Musicalgroep [NL] 
  Deze groep werkt met musicals.

 • Theaterlab [EN]
  Deze groep maakt haar eigen stukken.

 • InterNEST [EN] 
  Deze groep speelt in het Engels.

De repetities vinden plaats in de Vrijhof (47), een van de gebouwen op de campus van de UT. Theaterlab, de Musicalgroep en de Toneelgroep repeteren op donderdagen van 19.30 tot 22.00 uur in het Nederlands. De Engelstalige groep, genaamd "InterNEST", repeteert op vrijdagen van 18.30 tot 21.00 uur in het Engels


“Theaterlab, de Musicalgroep en de Toneelgroep repeteren op donderdagen van 19.30 tot 22.00 uur. InterNEST repeteert op vrijdagen van 18.30 tot 21.00 uur.”

Voor de Toneel- en Musicalgroep kun je alleen in september aanmelden. Voor Theaterlab en InterNEST kun je in september en in januari/februari aanmelden. Let op onze facebook pagina voor de exacte data!

Wil je niet meteen de planken op? Geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom bij NEST. Onze voorstellingen worden gespeeld door acteurs, maar staan of vallen bij de mensen achter de schermen. Ben je geïnteresseerd in decor, make-up, kostuums of theatertechniek? Ook dan ben je van harte welkom bij onze vereniging!

Naast theater doen we ook andere leuke activitieten zoals een drankje (cola of bier) na afloop, dinertjes en kamp.

Voor meer informatie over het bestuur, de voorstellingen, reserveringen, lid worden etc. kun je kijken op onze uitgebreide Engelstalige website, die gemaakt is om zowel Engelstalige als Nederlandse bezoekers te bedienen.