NOS op 3 bezoekt open dag

NOS op 3 was op vrijdag 22 maart te gast op de Universiteit Twente om een reportage te maken van de drukte tijdens de open dag. Marloes Letteboer, opleidingsdirectrice van Technische Natuurkunde, gaf een toelichting. Bekijk hieronder het item.

Het is veel drukker dan in voorgaande jaren bij de open dagen van universiteiten en hogescholen. Iedereen is extra gemotiveerd om de juiste studie te kiezen, want als je dit jaar aan een opleiding begint, heb je nog 5 jaar recht op basisbeurs. Maar dan moet je wel nĂș de juiste studie vinden.

Er waren 1000 aanmeldingen voor de open dag van Universiteit Twente. Dat zijn er flink wat meer dan vorig jaar, toen er 250 aanmeldingen waren. NOS op 3-verslaggever Martijn van der Zande nam een kijkje op de drukbezochte open dag.