Zelf een evenement organiseren

Wil je zelf een evenement organiseren en zoek je ondersteuning? Neem contact op met het evenementenbureau. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over het organiseren van een evenement via telefoon 053-489 5868 of 053-489 6820, of mail naar evenementen@utwente.nl.

Wil je advies over de communicatie rondom een evenement of deelnemen aan een bestaand evenement? Neem dan contact op met je contactpersoon van M&C.

Evenementenkalender UT

Meld je evenement aan voor de evenementenkalender via het Formulier Evenementen.

Evenementen Evenementenbureau

Bekijk het evenementenoverzicht (intranet) van de Eenheid Campus met alle aangemelde evenementen die op de campus worden georganiseerd met ondersteuning van het evenementenbureau.

Tools voor events

Er zijn een aantal leuke tools beschikbaar die je mogelijk tijdens events wilt gebruiken. Denk aan voting-systemen of tweets op schermen tijdens een conferentie. Voor voting kun je www.voxvote.com gebruiken of voor het stellen van vragen https://socialqa.com. Als je tweets met een bepaalde # op een scherm wilt tonen, dan vind je op www.utwente.nl/en/socialmedia (Guidelines > During events) meer informatie.