TUV

UT IN HET NIEUWS

Er verschijnt regelmatig nieuws over UT-onderzoekers en –studenten in de media. Wil je regelmatig een overzicht ontvangen van deze media-uitingen? Dat kan, met behulp van een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwsresultaten van de Universiteit Twente uit meer dan 200.000 digitale nieuwsbronnen uit binnen- en buitenland. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Voor vragen over de nieuwsbrief kun je contact opnemen met pressreport@utwente.nl.

Andere media

Voor een overzicht van highlights van media-uitingen in kranten, tijdschriften, radio en televisie kun je terecht op de website www.utwente.nl/mediaoverzicht. Deze site wordt regelmatig geüpdatet.

Aanmelden Press Report
toets de volgende code in: 18673