Formulier aanleveren Nieuws en Events

Wil je nieuws delen of een evenement aankondigen? Vul het onderstaande formulier in. De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht, zodat filtering op een bepaalde categorie mogelijk wordt.

Tweetaligheid

Voor online publicaties geldt het uitgangspunt dat berichten tweetalig worden geplaatst.

Heb je een bericht alleen in het Nederlands of Engels beschikbaar. Zorg dan voor de vindbaarheid dat je minimaal de titel van het bericht en 1 kernzin aanlevert in de afwijkende taal (upload deze teksten in het formulier hieronder bij Bestand kiezen).

Criteria plaatsing BERICHTEN

Evenementen worden alleen maar geplaatst als ze door UT-medewerkers/-studenten (in faculteiten, instituten, diensten etc.) worden georganiseerd.

De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet te plaatsen. Via je e-mailadres laten wij je weten of en waar het bericht wordt geplaatst.

Heb je nog vragen?

De redactie is bereikbaar via:

Basis informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Let op: lees de aanwijzingen over tweetaligheid in de hierboven genoemde tekst.

Upload je tekst in een Wordbestand. Bij evenementen is het aan te raden je tekst af te sluiten met een link voor meer informatie/aanmelden.