UTDienstenCFMLTSHNieuwsImpressie rondleiding Technohal

Impressie rondleiding Technohal

Donderdag 1 november was het dan eindelijk zo ver. De eerste belangstellenden van C&FM mochten een kijkje komen nemen in ons nieuwe pareltje, De Technohal, die nu toch serieus vorm aan het krijgen is.

Grote belangstelling

De omvang van de groep gaf wel aan dat vele collega’s belangstellend waren. Met een grote groep verzamelden we bij de bouwkeet, om samen de Technohal te betreden. Onder leiding van onze projectmanager Rob Nengerman hebben we een deel van het gebouw kunnen bekijken en kregen we wat toelichting over de gang van zaken en wat er nog te doen staat. 

Een goede indruk 

Dat er nog steeds hard gewerkt wordt is wel duidelijk en dat het nog lang niet klaar is ook, maar er zijn ook delen van het gebouw waar je al goed kunt zien hoe het eindresultaat zal worden. De mockup-ruimten waar de vloerbedekking al ligt en al meubilair staat, geven je een goed beeld hoe het er volgend jaar uit komt te zien.

Op de foto's is te zien hoe de grote trap in het midden van het gebouw langzaam vorm krijgt. Al met al een mooi moment om eens te zien waar een deel van onze collega’s dagelijks mee bezig zijn, maar vooral waar we straks samen heel trots op kunnen zijn!

Een aantal foto's van de rondleiding vind je in dit album!