Twents Meesterschap 2018. Show me the evidence: bewezen onderwijspraktijken

TWENTS MEESTERSCHAP 24 januari 2018 
De conferentie voor het voortgezet onderwijs

Op woensdag 24 januari 2018 vindt de 10e editie van de conferentie Twents Meesterschap plaats, georganiseerd door de vakgroep ELAN, de UT-lerarenopleidingen en Pre-U.

Tijdens de conferentie staat het thema “Show me the evidence: bewezen onderwijspraktijken” centraal. Het onderwijs is constant in ontwikkeling en er komen steeds nieuwe initiatieven voorbij. Maar werken die ook? In deze editie van Twents Meesterschap kijken we naar wat wij op zijn Twents noemen: “Kiek’n of ’t wearkt”.

Tijdens deze editie verzorgen Prof. dr. Ton de Jong (hoogleraar Instructietechnologie aan de Universiteit Twente) en Pedro De Bruyckere (onderzoeker en pedagoog aan de Arteveldehogeschool in Gent) een keynote. Ook heeft u keuze uit 8 mooie workshops voor de vakken  wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica, NLT en maatschappijleer evenals 9 workshops rond meer algemene, vakoverstijgende onderwerpen en een rondleiding in het designlab of nanolab.

Bekijk hier het programma.

Schrijf u hier in.

Wilt u alvast een impressie krijgen van Twents Meesterschap? Bekijk dan hier het video verslag van Twents Meesterschap 2017.