Twents Meesterschap: Duurzaam onderwijs verbeteren

TWENTS MEESTERSCHAP 2017 
De conferentie voor het voortgezet onderwijs

Graag nodigen wij u uit voor de 9e editie van de conferentie Twents Meesterschap op woensdag 25 januari 2017. De conferentie wordt georganiseerd door de UT-lerarenopleidingen in samenwerking met Pre-U en TechYourFuture en richt zich nadrukkelijk op de voorgezet onderwijs vakken: informatica, natuurkunde, wiskunde, scheikunde, biologie, NLT, O&O, maatschappijleer, maatschappijwetenschappen, economie en aardrijkskunde. Docenten, schooldecanen, beleidsmakers, schoolleiders, wetenschappers, studenten en professionals betrokken bij het opleiden van VO-docenten zijn van harte welkom. Het programma en inschrijving vindt u in het menu.

De uiterste inschrijfdatum is 20 januari 2017

Duurzaam onderwijs verbeteren

Tijdens de conferentie staat het thema “duurzaam onderwijs verbeteren” centraal. Tom Veldkamp, decaan van de faculteit ITC (Geo-Information Science and Earth Observation) van de UT gaat als keynote spreker in op het thema ‘Duurzaamheid’ en in de workshops is het duurzaam verbeteren van onderwijs de rode draad.

 De conferentie is aangemeld bij het Lerarenregister.

impressie Twents Meesterschap 2016


     

Universiteit Twente, Pre-U, en kenniscentrum TechYourFuture werken samen aan beter bèta-onderwijs en zijn partners in Twents Meesterschap. Deze conferentie is aangemeld bij het Lerarenregister.