Inspire-U Summer camp 12-17 augustus, 2018

Zoek jij een inspirerende manier om je zomervakantie 2018 door te brengen? Dan is het High school Summer camp Inspire-U wat voor jou! 

InspireU combineert een uniek summercamp op de Universiteit Twente met een festival en biedt je daardoor een bijzondere ervaring: academische cursussen, muziek, sport, entertainment en inspirerende sprekers op één plek! InspireU vindt plaats op 12-17 augustus 2018.

Het summer camp is voor zowel internationale als Nederlandse vwo-leerlingen in de bovenbouw van hun middelbare school, met een leeftijd van minimaal 15 jaar. InspireU is een engelstalig evenement. 

Meer informatie in het engels
Check de engelse pagina!
Meer informatie

Courses

Tijdens dit summercamp worden vier vernieuwende en innovatieve courses aangeboden, die gericht zijn op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, en gebaseerd zijn op de Pre-U Masterclasses. Als deelnemer maak je een keuze uit één van de courses die je tijdens het summercamp volgt. We bieden de onderstaande courses aan. Deze informatie is in het Engels.

Tijdens InspireU heerst er een festival vibe. We organiseren verschillende activiteiten waarin sport, muziek en entertainment elementen worden gecombineerd. Op de slotdag worden de ervaringen van de vier courses samen gebracht en ga je in gemengde groepen nadenken over een actueel vraagstuk, waarbij je je verworven kennis goed kan gebruiken! Dit gebeurt in de vorm van een think tank.

Wat kost het? 

We bieden een compleet pakket met daarin de courses, het festivalprogramma, eten & drinken en de accommodatie! Dit pakket kost €395,- (p.p.) voor een individueel ticket, en €375,- (p.p.) voor groepen. Dit pakket bevat het volgende:

  • Verblijf op de campus van de University of Twente
  • Deelname aan de courses
  • Materiaal voor tijdens de courses
  • Een tent om in te slapen (inclusief: luchtbed, zaklamp, kussen en slaapzak)
  • WiFi
  • Eten (ontbijt, lunch en avondeten)
  • Koffie/thee

Let op: reiskosten en reisverzekering zijn geen onderdeel van het complete pakket. 

Festival

InspireU brengt een summercamp in festival sfeer. In de praktijk betekent dit dat de courses gepaard gaan met een festival sfeer waarin muziek, sport en entertainment centraal staan. Gastsprekers delen hun inspirerende verhaal over onderwerpen die aansluiten op het programma, waardoor het delen van kennis op een bijzondere manier gebeurt. Dit alles vindt plaats op de bruisende campus van de Universiteit Twente. 

Voertaal & Toelatingseisen

De voertaal van InspireU is Engels. Dit betekent dat de courses en speeches van gastsprekers in het Engels worden gegeven. Dit geeft jou een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheid te verfijnen! InspireU is bedoeld voor vwo-scholieren in de bovenbouw van hun middelbare school, met een minimale leeftijd van 15 jaar. 

Ben je al student, maar heb je toch interesse in een summerschool? Check dan de pagina van CuriousU, een summerschool voor bachelorstudenten op de campus van de Universiteit Twente. 

Registratie

Verzeker jezelf van een plek. Er zijn nog enkele plekken vrij.
Schrijf je in!

Op de hoogte blijven?

Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen aan InspireU maar wil je wel op de hoogte blijven? Laat dan je naam en e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte over InspireU.