Inspire-U Summer camp

Inspire-U 2018 was geweldig!
Inspire-U 2019 updates volgen binnenkort!

Zoek jij een inspirerende manier om je zomervakantie door te brengen? Dan is het High school Summer camp Inspire-U wat voor jou! 

InspireU combineert een uniek summercamp op de Universiteit Twente met een festival en biedt je daardoor een bijzondere ervaring: academische cursussen, muziek, sport, entertainment en inspirerende sprekers op één plek! 

Summer camp Inspire-U

Het summer camp is voor zowel internationale als Nederlandse vwo-leerlingen in de bovenbouw van hun middelbare school, met een leeftijd van minimaal 15 jaar. InspireU is een engelstalig evenement. 

Meer informatie in het engels
Check de engelse pagina!
Meer informatie

Courses

De courses worden in november 2018 bekendgemaakt. 

Wat kost het? 

We bieden een compleet pakket met daarin de courses, het festivalprogramma, eten & drinken en de accommodatie! De kosten worden in november 2018 bekend gemaakt. Het pakket bevat het volgende:

  • Verblijf op de campus van de University of Twente
  • Deelname aan de courses
  • Materiaal voor tijdens de courses
  • Een tent om in te slapen (inclusief: luchtbed, zaklamp, kussen en slaapzak)
  • WiFi
  • Eten (ontbijt, lunch en avondeten)
  • Koffie/thee

Let op: reiskosten en reisverzekering zijn geen onderdeel van het complete pakket. 

Festival

InspireU brengt een summercamp in festival sfeer. In de praktijk betekent dit dat de courses gepaard gaan met een festival sfeer waarin muziek, sport en entertainment centraal staan. Gastsprekers delen hun inspirerende verhaal over onderwerpen die aansluiten op het programma, waardoor het delen van kennis op een bijzondere manier gebeurt. Dit alles vindt plaats op de bruisende campus van de Universiteit Twente. 

Voertaal & Toelatingseisen

De voertaal van InspireU is Engels. Dit betekent dat de courses en speeches van gastsprekers in het Engels worden gegeven. Dit geeft jou een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheid te verfijnen! InspireU is bedoeld voor vwo-scholieren in de bovenbouw van hun middelbare school, met een minimale leeftijd van 15 jaar. 

Ben je al student, maar heb je toch interesse in een summerschool? Check dan de pagina van CuriousU, een summerschool voor bachelorstudenten op de campus van de Universiteit Twente. 

Registratie

De registratie voor InspireU is momenteel gesloten. 

Op de hoogte blijven?

Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen aan InspireU maar wil je wel op de hoogte blijven? Laat dan je naam en e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte over InspireU.