Gezonde Week juni

Gezonde Week Lunchwandeling

DINSDAG 2 T/M DONDERDAG 4 JUNI (inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk)

Het is belangrijk om lichamelijk en mentaal gezond te zijn en te blijven. Gezond eten, voldoende beweging en ontspanning zorgen er onder andere voor dat je in balans blijft. Een lunchwandeling is een goed voorbeeld om dit te bewerkstelligen; je komt aan je dagelijkse beweging en aan je vitamine D, dat weer goed is voor een sterk bewegingsstelsel, onze weerstand en de stemming.

LUNCHWANDELING

Gezond en Sterk op het Werk organiseert op 2-3-4 juni a.s. een lunchwandeling voor alle medewerkers. De startlocatie van de wandeling is bij de Gezonde Week kraam bij de Faculty Club. Hier ontvang je een routebeschrijving en een leuke attentie.

Tijdens de wandeling tref je op verschillende locaties kramen en activiteiten aan op het gebied van ontspanning, vrije tijd, sport en bewegen. Bij deze verschillende kramen kun je wat te eten of drinken meenemen en zo kun je door de gehele route te lopen de (gratis) lunch bij elkaar verzamelen.

AANBOD

De start is bij de Faculty Club. Hier kun je informatie krijgen over de mogelijkheden bij de Faculty Club en natuurlijk laat de kok je graag wat proeven!

Gezond en Sterk op het Werk biedt in samenwerking met fysiotherapie praktijk TopvormTwente een cursus “Werken aan Topvorm” aan. Meer informatie over de cursus krijg je bij de stand op het O&O plein.

Vrijhof Cultuur Centrum laat je graag een kijkje nemen in het vernieuwde Openluchttheater en zal daar een optreden verzorgen.

Het Sportcentrum stijgt tot grote hoogte bij een van de hoogste klimwanden van Nederland. Samen met klim- en alpinisten- vereniging TSAC kun je de uitdaging aan gaan of een kijkje komen nemen.

LET OP! Op donderdag 4 juni wordt er in het Atrium van de Bastille een Twentse Vrouwenloop markt gehouden. De wandelroute loopt langs de Bastille waardoor de vrouwelijke deelnemers aan de wandeling ook deze markt kunnen bezoeken. Op deze markt krijg je onder andere een gratis voetenanalyse, informatie over de allernieuwste kleding, blessurevrij hardlopen, voeding en trainingsmogelijkheden.

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Voor vragen kun je e-mailen naar gezondensterk@utwente.nl