Voorjaarsweek

Voorjaarsweek 2014

!!! For the English version click here !!!

Kom in beweging en maak lichaam en geest wakker!

Ook dit jaar organiseert de UT voor haar medewerkers tijdens de voorjaarsweek van maandag 19 t/m vrijdag 23 mei a.s. weer verschillende activiteiten op zowel fysiek als mentaal vlak. Voor de meeste activiteiten is inschrijven verplicht. Klik op de link bij de activiteit om je in te schrijven, je ontvangt na inschrijving een mailbevestiging met een outlook agenda afspraak. Inschrijven kan tot en met woensdag 14 mei.

Bij vragen kun je contact opnemen met gezondensterk@utwente.nl.


Campus300

campus300(2).jpg

Maandag 19 mei t/m donderdag 22 mei

Tijd: 17.30-18.30 uur

Locatie: Sportcentrum centrale hal


INSCHRIJVEN VOOR DE VOORJAARSWEEK IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK


Campus300 is een laagdrempelige conditie training, die voor iedereen geschikt is! Tijdens de training wordt gebruikt gemaakt van de unieke faciliteiten die de campus biedt. Op een creatieve manier worden vele locaties op de campus benut. Elke training is daarom anders! Aansluitend op werktijd even een uurtje bewegen in de mooie omgeving die de Campus biedt en met een voldaan gevoel naar huis! Ook zeer geschikt voor de beginnende sporter, altijd buiten, starten vanaf het Sportcentrum.


Kom Campus300 nu ervaren , schrijf je in en ontvang een T-shirt* dat recht geeft op 5x deelname aan het programma. Het T-shirt is onbeperkt geldig dus kun je deelnemen op de dagen die jou uitkomen!

* Zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar op het secretariaat van het Sportcentrum

GPS wandeling op de Campus

GPS.jpg


Maandag 19 mei

Tijd: 12.00-13.30 uur

Locatie: O&O plein

Maximaal aantal deelnemers:


INSCHRIJVEN VOOR DE VOORJAARSWEEK IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK


OpenStreetMap is een project met als doel om vrij beschikbare en vrij bewerkbare landkaarten te maken. Iedereen kan er aan meewerken.

Tijdens deze leuke lunchwandeling leer je hoe je kunt bijdragen aan dit project door objecten op de Campus te karteren!

Onder begeleiding van collega’s van de Faculteit ITC worden mobiele apparaten (smartphones of tablets met GPS) ter beschikking gesteld. Je neemt dan niet alleen deel aan een gezonde wandeling, maar leert tegelijk iets over GPS en karteringstechnieken.

Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Fietsenmaker

http://www.janusvannispen.nl/images/Fietsen/Lente-fiets.jpg

http://www.tentusscher.nl/skin/frontend/default/tt/images/logo.jpg

Maandag 19 mei

Tijd: 8.30-16.00 uur

Locatie: Bastilleveld (grasveld naast de Bastille)

Inschrijven is niet nodig


Maandag kun je je fiets op VERTOON VAN JE MEDEWERKERSKAART inleveren voor klein onderhoud (band plakken, lampjes vervangen, remmen & versnellingen afstellen). Grote reparaties kunnen alleen in overleg met de fietsenmaker, deze reparaties zijn voor eigen kosten. Fietsenwinkel Ten Tusscher zal deze dag het onderhoud van de fiets op zich nemen. Je kunt de fiets aan het begin van de dag (vanaf 8.30 uur) of in de pauze brengen en in overleg met de fietsenmaker kun je afspreken wanneer je je fiets weer kunt komen ophalen. Let op: de fiets moet vóór 16.00 uur weer opgehaald worden.  

Mindfulness

https://www.vierstroom.nl/getmedia/50b01128-952a-4af6-9b4a-1906ffa0fcc6/Mind-full-or-mindful.jpg

Dinsdag 20 mei

Tijd: 12.00-13.30 uur

Locatie: Vrijhof vergaderzaal 3

Maximaal aantal deelnemers: 15


INSCHRIJVEN VOOR DE VOORJAARSWEEK IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK


Mindfulness is een staat van bewustzijn, waar het moment met aandacht wordt ervaren. Alle dagelijkse handelingen en activiteiten, worden ook met volle aandacht in stilte en rust uitgevoerd. Tijdens de mindfulnesstraining leren de deelnemers zich beter te ontspannen, eigen gedachten, gevoelens, sensaties onderzoeken en positief denken. Door mindfulnesstraining worden lichaam en geest weer in harmonie gebracht. Andere positieve veranderingen zijn, verbetering van de concentratie, acceptatie van het Zelf, eigenwaarde, tevredenheid en geluksgevoel. Mindfulness is afkomstig uit het Oosten met name uit de oude wijsheidtradities van India en China en is voor de huidige moderne mens nog steeds actueel! De gehele training is gebaseerd op preventie, beter voorkomen dan genezen en is voor iedereen geschikt.

Boogschieten

archery.jpg

Woensdag 21 mei

Tijd: 12.00-13.30 uur

Locatie: Buitenschietbaan, achter het appartementen complex ‘Box’

Maximaal aantal deelnemers: 20


INSCHRIJVEN VOOR DE VOORJAARSWEEK IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK


Een keer de Robin Hood uithangen?!

Ervaren en enthousiaste instructeurs van onze eigen boogschietvereniging Sagittarius zorgen voor een spannende introductie in de boogschietsport.

U wordt door hen persoonlijk begeleidt en alle benodigde materialen zijn aanwezig.

De workshop wordt gegeven op de buitenschietbaan, deze ligt achter het appartementen complex ‘Box’. Boogschieten; Een schot in de roos!

Bij slecht weer kan het boogschieten helaas niet doorgaan, dit zal tijdig gecommuniceerd worden.