Gezonde Week

Gezonde Week

22-26 SEPTEMBER 2014

De Universiteit Twente hecht veel waarde aan gezonde medewerkers. Daarom organiseert zij weer een gezonde week met verschillende activiteiten op het gebied van bewegen, gezondheid en ontspanning. Ook wordt er fruit aangeboden in diverse hallen en is er een gezond aanbod in de kantines.

Gezondheidstesten

Ook dit jaar staat er weer een team van specialisten klaar om gezondheidstesten af te nemen. Klik hier voor het schema om te zien op welke dagen en tijden de testen in de verschillende gebouwen worden afgenomen. Let op! Om lange wachttijden te voorkomen is voor de cholesterol-, glucose- en bloeddrukmeting inschrijving verplicht. De metingen kosten slechts 5 minuten.

Activiteiten

Naast de gezondheidstesten worden er diverse andere activiteiten georganiseerd. Op maandag wordt er gestart met een workshop Schermen en kun je een bezoek brengen aan de allerlaatste Broodje Cultuur (cabaret). Verder kun je in deze week kennis maken met Mindfulness, een muzikale voorstelling bijwonen in de binnentuin van het ITC, of juist lekker actief in de lunchpauze door je energie te storten in de nieuwe trend op het gebied van bewegen: Bumperball. Aansluitend aan werktijd wordt er een kookworkshop georganiseerd en het Sportcentrum heeft deze week voor medewerkers ook een sportieve actie. Alle activiteiten zijn te vinden in dit overzicht.

Inschrijven

Voor de verschillende activiteiten is inschrijven verplicht. Inschrijven kan tot en met donderdag 18 september, 12.00 uur. Bij een aantal activiteiten is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je tijdig in!

Voor vragen kun je contact opnemen met gezondensterk@utwente.nl, contactpersonen

Wilma Meijerink & Ingrid Bosscha.

Overzicht van alle activiteiten