2013

Gezonde week 2013

4-8 november 2013

De Universiteit Twente hecht veel waarde aan gezonde medewerkers. Daarom organiseert zij weer een gezonde week met verschillende activiteiten op het gebied van bewegen, gezondheid en ontspanning. Ook wordt er fruit aangeboden in diverse gebouwen en is er een gezond aanbod in de kantines.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten waar je aan kan deelnemen. Zo start het Sportcentrum maandag met Campus300, een nieuwe laagdrempelige les waarbij creatief gebruik wordt gemaakt van de mooie omgeving die de Campus biedt. Op donderdag aansluitend aan werktijd kun je deelnemen aan een schaatsclinic van Moniek Kleinsman. Vrijhof Cultuurcentrum verzorgt verder nog een muzikale cabaret voorstelling, een dansworkshop Lindyhop en de Buwalda Wandeling, gebaseerd op de bestseller Bonita Avenue.

Gezondheidstesten

Ook dit jaar staat er weer een team van specialisten klaar om gezondheidstesten af te nemen. Aangezien in het verleden de gezondheidstesten altijd goed bezocht werden, zijn de uren voor de testen verder uitgebreid. Klik hier voor het schema om te zien op welke dagen en tijden de testen in de verschillende gebouw worden afgenomen. Let op! Om lange wachttijden te voorkomen is voor de cholesterol-, glucose- en bloeddrukmeting inschrijving verplicht.

Inschrijven

Voor de verschillende activiteiten is inschrijven verplicht. Inschrijven kan tot en met woensdag 30 oktober, daarna sluit het systeem. Bij een aantal activiteiten is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Let op!! De inschrijving voor de Gezonde week is gesloten. Er zijn nog plekken vrij voor de KWF presentatie "Bewuste werkvloer", Campus300 en de Schaatsclinic van Moniek Kleinsman. Inschrijven kan alleen nog via e-mail gezondensterk@utwente.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met gezondensterk@utwente.nl, contactpersonen

Wilma Meijerink & Ingrid Bosscha.