Heb je (kleine) lichamelijke klachten? Dan hoef je daar niet mee rond te blijven lopen. (sport)fysiotherapiepraktijk TopvormTwente biedt namelijk, in The Gallery en op vaste tijdstippen, een fysiotherapeutisch inloopspreekuur. Op deze tijden kun je langskomen voor een eerste fysiotherapeutische check. In 10 minuten word je klacht besproken en krijg je advies over het vervolgtraject. Afhankelijk van de diagnose kan dat variëren van bijvoorbeeld een doorverwijzing naar een arts of fysiotherapeut, een werkplekonderzoek door jouw VGM-coördinator of arbeidsfysiotherapeut tot het advies om meer of specifieker te gaan bewegen, eventueel onder begeleiding.

Hieronder zie je waar je terecht kunt voor de verschillende inloopspreekuren (er hoeft tijdelijk niet meer ingeschreven te worden):

 

Gebouw

 

Dag

 

Tijd

The Gallery

ondernemersloket 1.08

maandag

12:30 – 12:50 uur

The Gallery

ondernemersloket 1.08

donderdag

12:30 – 12:50 uur

Let op: in de zomervakantie is er geen inloopspreekuur fysiotherapie. 

Goed om te weten: je kunt op het inloopspreekuur met alle soorten klachten terecht, dus niet alleen met arbeidsgerelateerde klachten. De fysiotherapeut bespreekt alleen de klacht, er vindt geen onderzoek of verdere behandeling plaats tijdens het inloopspreekuur. Aan de eerste check zijn geen kosten verbonden. Je hoeft daarom geen verzekeringsgegevens mee te nemen.