Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met gezond leven en eten. Een diëtist is de specialist op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid en kan je hierbij het beste helpen.

Heb je een vraag over (gezonde) voeding of voedingsgerelateerde klachten dan kun je terecht op het inloopspreekuur van de diëtist Marike ten Oever. Zij organiseert iedere eerste dinsdagochtend van de maand een inloopspreekuur. Per persoon zijn er 20 min gereserveerd waarin je jouw vraag kunt stellen en of waar mogelijk een screening uitgevoerd kan worden.

Een screening kan bestaan uit meten van het gewicht, BMI, vet%, taillemeting, bloeddruk en desgewenst evt. een bloedglucose meting. Aan de hand van deze gegevens geeft zij een persoonlijk advies en zal zij, indien nodig, informatie verstrekken over een mogelijk vervolgtraject in het reguliere circuit.

Het inloopspreekuur is er dus niet voor bedoeld dat je een reguliere diëtistenbehandeling krijgt, maar het is bedoeld als een laagdrempelige manier om een eerste inzicht te krijgen in jouw leef- en eetpatroon en wat een diëtist mogelijk voor jou kan betekenen.

Locatie: Huisartsenpraktijk Campus UT
Campuslaan 99

Om wachttijden te voorkomen is het belangrijk dat je jezelf voor het inloopspreekuur inschrijft (zie onderstaande link).
Voor vragen voorafgaand aan het spreekuur kan er via e-mail contact worden gezocht met Marike ten Oever: m.tenoever@home.nl