Je krijgt als medewerker van de Universiteit Twente binnenkort de beschikking over een medewerkerskaart. Medewerkers kunnen hun medewerkerskaart als campuskaart gebruiken.

Hiermee kun je gebruik maken van alle sportfaciliteiten die de Universiteit Twente te bieden heeft, inclusief de fitnessfaciliteiten in het fitnesscentrum op de campus. Indien je alleen nog maar beschikt over een ITC-badge, kun je deze voorlopig gebruiken als geldige legitimatie.

Om de gezondheid van UT-medewerkers te bevorderen en tevens de integratie tussen de student en de UT-medewerkers te bevorderen, heeft de Student Union een overeenkomst gesloten met de UT. Middels deze overeenkomst wordt het gebruik van sport- & cultuurvoorzieningen mogelijk gemaakt vanuit de arbeidsvoorwaardengelden van de medewerkers. Dit houdt in dat UT-medewerkers op vertoon van hun medewerkerkaart gebruik kunnen maken van de sport- & cultuurvoorzieningen op de UT.

Bedrijfssport

Bedrijfssport is speciaal opgezet voor medewerkers van de Universiteit Twente en wordt gratis aangeboden. De Universiteit Twente vindt het belangrijk dat haar medewerkers goed bewegen en zich gezond voelen. Hier vind je meer informatie over de activiteiten en het bedrijfssportprogramma op de campus.