Aanmelden spreekuur ABP

* Deze informatie is uitsluitend bestemd voor medewerkers in dienst van de UT

 

 Keuzes maken, dat doe je zelf

Je pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn allerlei punten die je zelf bepaalt. Wanneer je stopt met werken bijvoorbeeld. Of je dan helemaal stopt of voor een deel van de werkweek En of je bijvoorbeeld het nabestaandenpensioen wilt inruilen voor een hoger ouderdomspensioen. Je kiest zelf en wij helpen je graag bij de afwegingen.

 Welke hulp wil je?

ABP helpt je. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat je elk jaar krijgt. Het persoonlijk digitaal dossier, MijnABP op abp.nl sluit daarbij aan. Je kunt hier zelf allerlei berekeningen maken. Je kunt ook bellen met onze Klantenservice, of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

ABP Klantsupport, voor een persoonlijk gesprek

Onze pensioenspecialisten helpen je graag op weg. Zij bekijken samen met jou je pensioensituatie. Hoe staat je inkomen ervoor als je straks wilt stoppen met werken, of als je arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan je nabestaanden ervoor als je zou overlijden? Je kunt dan bekijken of je nog extra inkomen wilt regelen. Meld je hier aan voor een persoonlijk gesprek van ongeveer 30 minuten op:

(LET OP! INDIEN ER GEEN MAILBEVESTIGING VAN ABP IS ONTVANGEN STAAT DE AFSPRAAK NIET GEPLAND)

2019

  • Woensdag 16 oktober
  • Maandag 18 november (Vol)
  • Dinsdag 17 december

  Bereid het gesprek alvast voor

Het is handig als je van tevoren nadenkt over wat je wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld het meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor jezelf na wat de wensen zijn rond je pensioen. Het is handig als je het laatste pensioenoverzicht en je laatste salarisstrook meeneemt naar het gesprek.