Zie Mijn perspectief

Scans & Assessments

Wil je meer inzicht in je eigen capaciteiten en ambities, dan is de capaciteiten & ambitiescan iets voor jou. Deze scan biedt inzicht in jouw mogelijkheden. De uitkomsten kun je bespreken met je leidinggevende en/of adviseurs van het Career Development Centre.

Wil je ontdekken wat je uitdagingen en leerpunten zijn in je huidige of toekomstige (geambieerde) functie dan is het ontwikkelassessment iets voor jou. Dit assessment biedt handvatten in welke richting en hoe jij je kunt ontwikkelen. Je ontvangt een rapport met een beoordeling en een advies.

Wil je een check op je eigen loopbaan op de vraag of je werk nog steeds bij je past? Denk dan aan de loopbaanscan. De uitkomst van de scan is een mogelijk vertrekpunt voor een gesprek over je huidige of toekomstige werkzaamheden/functie. Bovendien biedt de scan zelfinzicht en ondersteuning bij het vervolgen van je loopbaan, indien gewenst in de vorm van een persoonlijk actieplan.

Wil jij met behulp van een ervaren externe loopbaanconsulent, erachter komen wat jouw specifieke talent is? En wat je daar nu of in de toekomst mee gaat of kunt doen? Talent in beeld is een kort maar krachtig programma, dat zich sterk concentreert op het in beeld krijgen van je werkelijke talent(en) en kracht.

Aan een scan of assessment zijn meestal kosten verbonden. Ga met je leidinggevende in gesprek om samen te bekijken of een scan of assessment op dit moment past in jouw loopbaanoriƫntatie. Neem voor advies over welk instrument het beste past bij jouw vraag contact op met een adviseur van het Career Development Centre.