Ervaren medewerkers (met UFO profiel Hoogleraar, Universitair hoofd docent, Universitair docent en Docent) die wetenschappelijk onderwijs geven aan UT-studenten, worden in staat gesteld om in een beperkte tijd hun BKO-certificaat te behalen.

De facultair onderwijskundige zal je gedurende dit proces op onderwijskundig vlak begeleiden. Aanvullend kun je gebruik maken van BKO schrijfsessies of een BKO 2-daagse waarin je op efficiënte wijze zelfstandig, maar gelijktijdig met collega’s werkt aan de opbouw van jouw eigen portfolio. Tot slot kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan cursussen waarin onder begeleiding van een onderwijskundig medewerker intensief gewerkt zal worden aan de BKO-competenties. Kijk voor meer informatie op de website van de Onderwijskundige Dienst. Of neem contact op met jouw facultair onderwijskundige.

Ben je met jouw leidinggevende in gesprek over hoe jij je nog verder kan professionaliseren op het gebied van onderwijs? Ontdek op de website van het Center for Training & Development het uitgebreide professionaliseringsaanbod van de UT.