Programma 10 jaar Gezondheidswetenschappen

Gezondheidswetenschappen (GzW) aan de Universiteit Twente bestaat 10 jaar!

M:\Wendy M-schijf\Werk\GZW M-schijf\10 jaar GZW\10jaargzw goeie bol.jpg

Om dit heugelijke feit te vieren hebben wij een interessant programma samengesteld.

Programma 17 april 2014
Vrijhof
12:30 Netwerklunch/Informatiemarkt
14:00 Algemene ontvangst overige deelnemers
14:30 'De Zorg Draait Door' ronde 1
15:30 Pauze bij informatiestands
16:00 'De Zorg Draait Door' ronde 2
17:00 Borrel

‘t Bölke
20:00 Feest

Netwerklunch

In de middag is er voor alumni en ouderejaars Gezondheidswetenschappers in afstudeerfase een informatiemarkt en netwerklunch georganiseerd. Diverse bedrijven en instellingen die actief zijn op het gebied van de gezondheidswetenschappen zullen hier vertegenwoordigd zijn. Deelname aan de informatiemarkt & netwerklunch biedt dus een unieke mogelijkheid om een basis te leggen voor een interessante stageplek of wellicht zelfs voor een leuke baan

De Zorg draait Door

Voor het inhoudelijk deel organiseren we het symposium “de zorg draait door”. Tijdens dit symposium zullen experts op het gebied van zorg, innovatie, beleid en gezondheidswetenschappen plaatsnemen aan tafel om verschillende actuele onderwerpen uit de gezondheidszorg te bediscussiëren onder leiding van Nynke de Jong: schrijfster en presentatrice van onder andere ‘De Wereld Draait Door’.

Feest

We sluiten de middag af met een gezellige borrel en nodigen u vervolgens uit voor het grote feest ’s avonds in Bölke, Enschede.

Het middagprogramma is gratis, voor het feest in Bölke vragen we, van (oud-) studenten, docenten en medewerkers van GZW, een bijdrage in de kosten van €15,- voor de hapjes en drankjes. Overige studenten betalen € 30,- voor het avondprogramma

We hopen van harte dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn! Kom bijkletsen met oud-studenten uit je jaargang, oud-Sirius commissie- of bestuursgenoten, docenten en andere oude bekenden.

Inschrijven

Om in te schrijven als docent/medewerker klik hier.
Om in te schrijven als (oud-)student klik hier.

Om in te schrijven als niet GZW-student klik hier.