Home

Onlangs is het fraaie boek Architectuur met een grote A. Drienerlo door de Faculty Club Foundation Press uitgegeven. In dit boek staat de architectuur van onze mooie campus centraal. Aan de hand van zeven thema’s laat auteur en fotograaf ir. P. Timmerman (tevens hoofd Studium Generale UT) zien waarom de gebouwen en de inrichting van het campusterrein zo bijzonder zijn en tot de ‘Architectuur met een grote A’ behoren.

Het boek is modern vormgegeven en gedrukt op fraai papier. Door de stijlvolle zwartwitfotografie is het een tijdloos document. Bovendien is het tweetalig: Nederlands/Engels.

Op www. groteA.nl kun je meer zien en lezen over dit boek en in de Faculty Club ligt een exemplaar ter inzage. Het boek is uitermate geschikt als relatiegeschenk. Neem voor bestellingen of meer informatie contact op met Astrid de Graaf (tel. 053-4895773 of email stichtingfacultyclub@utwente.nl)

Het boek is in de Union Shop en bij boekhandel Broekhuis verkrijgbaar voor € 29,95 (UT-medewerkers € 24,95). Indien je tien of meer exemplaren bestelt, betaal je slechts € 19,95 per stuk.