Stichting Faculty Club

De Stichting Faculty Club heeft als doel het genereren van nieuwe netwerken, het verbinden van bestaande netwerken en het stimuleren van uitwisseling van kennis en wetenschap. Daartoe organiseert de Stichting activiteiten rondom actuele thema’s binnen de universiteit en de regio. Dit alles met een sfeervolle loungeruimte (Blomzaal) op de campus als vaste ontmoetingsplek. De Blomzaal is gevestigd in restaurant Faculty Club.

Lidmaatschap

Als lid van de Stichting Faculty Club Universiteit Twente heeft u toegang tot de loungeruimte (Blomzaal) van de Faculty Club. De Blomzaal is een ontmoetingsplaats waar u collega’s ontmoet, maar ook gasten mee naar toe neemt, een aperitief nuttigt of een tijdschrift leest. Tevens kan de ruimte gereserveerd worden voor vergaderingen, presentaties, borrels of workshops.

Het lidmaatschap geeft toegang tot de Blomzaal en alle activiteiten die door de Stichting Faculty Club worden georganiseerd. Ook als (regionaal) bedrijf kunt u lid worden van de Stichting Faculty Club en gebruik maken van de prachtige loungeruimte en de bijbehorende faciliteiten.

Openingstijden Blomzaal

De Blomzaal is gedurende werkdagen geopend voor alle leden en introducé(e)s:

van 10.00 uur tot sluiting van het restaurant, maar kan tevens door leden worden gereserveerd voor besloten bijeenkomsten.

Reservering Blomzaal

Voor reserveringen van de Blomzaal kunt u per e-mail contact opnemen met de medewerker van de Stichting Faculty Club, graag tenminste 3 dagen van tevoren.

Restaurant

Het restaurant is vrij toegankelijk voor iedereen. Klik hier voor de openingstijden en reserveringen.