Evalueren Masteronderwijs

Workflowbeschrijving van Quality Assurance EWI

Binnen Quality Assurance EWI hanteren wij een workflow om overzichtelijker, preciezer en sneller te kunnen werken. Door onderdelen van deze workflow te delen op deze pagina hopen we de samenwerking met de afnemers van onze diensten te verbeteren.

Omdat het al mogelijk is om in het begin van het kwartiel een enquête te verspreiden, zorgt Quality Assurance EWI dat 2 weken voor aanvang van een nieuw kwartiel de docenten een uitnodigingsmail in hun mailbox belandt voor het invullen van een enquete-aanvraagformulier.

Elk binnenkomend verzoek zullen wij beantwoorden met een ontvangstbevestigingsmail, zodat u zeker weet dat u geholpen wordt.

Binnen twee weken na het invullen van het verzoek kunt u een link met de enquete in uw mailbox verwachten en staan we open om opmerkingen op de enquete te verwerken.

Op de ingevulde evaluatiedatum gaat de enquete open en wordt er een mail verstuurd naar alle studenten met een verzoek tot invullen. Binnen enkele dagen wordt er een herinneringsverzoek verstuurd.

Nadat de enquête is aflopen (standaard zal dit 7 dagen zijn), wordt de enquete verwerkt en worden de resultaten naar u, de docent, gestuurd. Normaliter is het proces daarmee afgesloten, maar mochten er naderhand vragen ontstaan, staan wij altijd open om deze te beantwoorden.


Daarnaast kunt u ons altijd mailen mocht er iets onduidelijk zijn binnen dit traject. Dit kan via quality-assurance-ewi@utwente.nl