UTFaculteitenEEMCSNieuwsBenoeming nieuwe voorzitter EWI Examencommissie

Benoeming nieuwe voorzitter EWI Examencommissie

Anton Stoorvogel is per 1 september 2018 benoemd tot nieuwe voorzitter van de EWI-Examencommissie. Hij volgt hiermee Arend Rensink op die per 1 september is benoemd tot opleidingsdirecteur Computer Science. 

De Examencommissie van de Faculteit EWI is de grootste examencommissie op de UT en is onderverdeeld in diverse subcommissies: de opleidingsspecifieke subcommissies (OXIES), voor wat betreft de opleidingsspecifieke zaken en de subcommissie voor algemene zaken (AXIE), waar de voorzitters van de OXIES hun werkzaamheden coördineren en waar opleidingsoverstijgende zaken worden behandeld. Het dagelijks bestuur van de EWI-examencommissie ligt in handen van de voorzitter. De voorzitter zal vanaf dit najaar in zijn taken worden ondersteund door een ambtelijk secretaris. 

De uitdaging is om de komende periode te komen tot een meer proactieve opstelling voor wat betreft de borgingstaak van de examencommissie en in het algemeen een verdere ontwikkeling en professionalisering van examencommissie en griffie. 

Wij wensen Anton Stoorvogel veel succes in zijn nieuwe functie.

Het faculteitsbestuur