Lustrumactiviteiten

Uitnodiging voor de festiviteiten

Uitnodiging

Beste TW studenten en medewerkers,

TW viert feest, want we vieren ons 50-jarig jubileum. En wie jarig is organiseert een feestje. Daarom gaan we ons 50-jarig bestaan vieren met een muziekavond voor en door TW-ers op woensdag 6 juni, een sportmiddag op donderdag 7 juni, een supergezellige VriMiBo op vrijdag 8 juni en dan als topper het lustrumsymposium op zaterdag 9 juni.

Noteer deze data alvast in je agenda en zorg dat je je op tijd aanmeldt. We zijn natuurlijk nog druk doende met de organisatie van de verschillende onderdelen, maar we garanderen een goed feest!

Speel je zelf een muziekinstrument of zit je in een koor? Meld je dan aan om tijdens de muziekavond het podium op 6 juni te betreden. Aanmelden kan bij Diana Dalenoord.

De organisatie van de sportdag is in handen van W.S.G. Abacus. Zodra we meer informatie hebben over deze sportieve activiteit zullen we ons uiteraard melden. Maar hou jij wel van een sportieve en gezellige uitdaging, noteer dan alvast 7 juni in je agenda.

De dagvoorzitter en de sprekers worden nu aangeschreven, dus hier kunnen we nog geen informatie over delen. We verklappen jullie alvast één van de sprekers: Alumnus Anatoliy Babic zal de slotpresentatie voor zijn rekening nemen. Hij is één van de oprichters van de UT-startup SciSport. Zij maken wetenschappelijke vooruitgang  toegankelijk en beschikbaar voor elke professionele voetbalorganisatie. Onlangs (23 februari) hebben ze een contract met SC Heerenveen afgesloten om hun belangen te behartigen. Dit is natuurlijk niet de enige voetbalclub dat SciSports onder haar hoede heeft. Het belooft een zeer interessante lezing te worden. Maak ruimte in je agenda op 9 juni voor ons lustrumsymposium.

We willen ook graag een herinneringen fotoalbum aanmaken. Dus heb jij foto's met leuke anekdotes, mail deze naar Diana Dalenoord.

We houden jullie uiteraard up-to-date over onze feestactiviteiten en natuurlijk berichten we jullie over de start van inschrijving. Houd daarom deze website, Kwadrant LinkedIn en/of Facebook in de gaten.

Graag tot ziens!

Stephan van Gils, Jan Willem Polderman & Mariya Karlashchuk