Zie Faculteit Engineering Technology (ET)

Het onderwijsaanbod van ctw

Welkom op de onderwijspagina van de faculteit Engineering Technology.

Het onderwijs van de faculteit ET wordt verzorgd door de vakgroepen van de faculteit.

Opleidingsinformatie voor studiekiezers

Ben je op zoek naar een opleiding? Dan vind je alle informatie op onze websites voor studiekiezers: 

Bachelor opleidingen

Master opleidingen

PDEng-opleidingen

Opleidingsinformatie voor huidige studenten

Bachelor

De faculteit verzorgt de opleidingen Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Hieronder staan de links naar de opleidingswebsites voor studenten en medewerkers: de programma’s per studiejaar, contactpersonen, etc. 

Minor

Minorinformatie is beschikbaar via www.utwente.nl/minor

Master

De faculteit verzorgt een vijftal masteropleidingen. Op de site van elke masteropleiding vind je informatie over het onderwijs, de programma’s per studiejaar, de premasters, de onderwijsorganisatie en de links naar onderzoek gerelateerd aan de opleidingen.

Studeren in het buitenland

Voor alle studenten van de faculteit Engineering Technology is er een gezamenlijke site over de verschillende mogelijkheden om een deel van je opleiding in het buitenland te doen. Kijk voor meer informatie op www.utwente.nl/et/student-mobility.

kwaliteitszorg

Alle informatie betreffende onze kwaliteitszorg kun je vinden op onze Engelse website.

Professional Doctorate in Engineering (PDEng)

Is uw onderneming op zoek naar een multidisciplinaire ontwerper of wilt u uw personeel een hoogwaardige ontwerpersopleiding aanbieden?

Heeft u in uw onderneming een technisch probleem dat u opgelost wilt hebben of staat u voor een uitdagend ontwerpvraagstuk? Dan kan inschakeling van een Technologisch Ontwerper in Opleiding (TOIO) voor u een aantrekkelijke optie zijn. Meer informatie: PDEng-opleidingen

PROMOVEREN

In tegenstelling tot wat internationaal gebruikelijk is, wordt promotieonderwijs in Nederland voornamelijk aangeboden in de vorm van een arbeidscontract. Eventuele promotie-posities worden daarom aangeboden via de vacaturewebsite.

Scholen