Elysium

Elysium reünie op zaterdag 19 september 2015

Elysium, de alumnivereniging van Elektrotechniek leeft en organiseert een grote reünie op zaterdag 19 september 2015. Iedereen die een band heeft (gehad) met Elektrotechniek en geïnteresseerd is wordt hierbij van harte uitgenodigd. We denken hierbij niet alleen aan afgestudeerden, (oud-)studenten en gepromoveerden, maar zeker ook aan medewerkers, voormalig medewerkers en gepensioneerden.

Op deze zaterdagmiddag willen we vertellen wat ons bindt: Elektrotechniek aan de THT / UT. Oftewel, meer dan een halve eeuw ontwikkelingen op het gebied van de Elektrotechniek in onderwijs en onderzoek in Twente. Op deze middag kunnen we ook in de vernieuwde keuken kijken, want Elektrotechniek zit sinds 2011 in nieuwe gebouwen: Carré en Zuidhorst. Uiteraard is er voldoende tijd voor netwerken en het ontmoeten van ‘oude’ kennissen. We zullen proberen om er de grootste bijeenkomst van EL-ers ooit van te maken.

Het programma voor de reünie ziet er als volgt uit:

13:00 Ontvangst met koffie en krentenwegge in het Educafé
14:00 Welkomstwoord door de president van Scintilla
14:05 Welkomstwoord door de voorzitter van Elysium
14:15 Presentatie van het Twents Onderwijs Model (TOM) door Cora Salm
14:35 Presentatie van drie onderzoeksgebieden door Jan Broenink
15:00 Laboratoriumbezoek met presentaties
17:00 Borrel en discussie over de toekomst van Elysium in het Educafé
18:30 Diner (gratis voor Elysiumleden, €15,- voor niet leden, die daarmee voor een jaar lid zijn)

We proberen zo veel mogelijk EL / EE alumni te bereiken, en hebben al diverse e-mailingen de deur uitgedaan, maar helaas zijn deze adressenbestanden niet zo up-to-date. Als je nog geen eerdere mailing hebt gehad, kun je je gegevens doorgeven aan ElysiumRevives@kpnmail.nl. Gaarne “Elysium reünie” als onderwerp van de mail gebruiken. Als je geïnteresseerd bent en waarschijnlijk wilt komen op de 19e september, dan kun je dit meteen laten weten. Ken je zelf nog EL-ers die je graag nog eens zou willen ontmoeten, stuur dan vooral deze uitnodiging even door, want ons adressenbestand is zeker niet volledig en we willen graag iedereen bereiken.

Meer informatie over de reünie is te vinden op de Elysium website: http://www.utwente.nl/ewi/elysium/

Hier staat o.a. ook de lijst met aanmeldingen en belangstellenden, die we up-to-date houden. En uiteraard het programma en een voorbeeldmail die je kunt gebruiken om door te sturen naar EL-ers die je graag wilt ontmoeten, maar waarvan je denkt dat wij ze niet hebben bereikt.

We kunnen er met z’n allen een onvergetelijke dag van maken !

Namens het organisatiecomité:

Wubbo Gruisinga, Jan Broenink, Eddy de Weerd en Ben Slatius.