Green Hub Twente

Bekijk de highlights van het sustainability jaarverslag 2023

HET CENTRALE PUNT VOOR DUURZAME KENNIS EN INITIATIEVEN OP DE UT.

Green Hub Twente is opgezet in September 2020 op de Universiteit Twente. Het is gevestigd in de Bastille en is het centrale punt waar alle kennis en initiatieven gerelateerd aan duurzaamheid binnen de universiteit samenkomen en elkaar versterken. Green Hub Twente zal een actieve rol spelen in het vormen, realiseren, implementeren en volgen van het beleid van de UT gerelateerd aan duurzaamheid. We zijn bezig met een bottom-up beweging voor duurzaamheid binnen te UT te creëren en zullen hiervoor als een netwerk dienen. Dit netwerk heeft als doelgroep (jonge) duurzaamheidsprofessionals en entrepreneurs en zal helpen met organisatorische transformaties van duurzaamheid binnen bedrijven en de samenleving.

Binnen de Green Hub Twente zijn voornamelijk studenten actief. Samen werken wij toe naar het ontwikkelen van een groot netwerk onder studenten en UT-personeel, die ook met initiatieven naar de Green Hub Twente kunnen komen. De Student Green Officers krijgen ook begeleiding van mentoren en hun coördinator om hun professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Om meer over Green Hub Twente te lezen en duurzame vakken en banen te vinden, ga dan naar de Engelse versie van deze website.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Green Hub Twente? Neem contact met ons op!

Volg ons

Font Awesome Icons          

Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer Dan Hartenberg, de coördinator van de Green Hub.

Dan Hartenberg
Green Hub Coördinator