UTDienstenCFMDuurzaamheidDuurzaamheid op de campus

Duurzaamheid op de campus

WIL JE MEER WETEN OVER DUURZAAMHEID OP DE UT?

EEN DUURZAME CAMPUS

Op het gebied van duurzaamheid wil de Universiteit Twente een voorbeeld zijn. Ons doel is een duurzame campus, in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Samen met onze studenten, medewerkers, leveranciers en andere partners ondernemen we actie om duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel te maken van ons dagelijks leven op de universiteit.

In 2030 willen we een duurzame organisatie zijn. Om deze ambitie waar te maken is het Sustainability, Energy & Environment (SEE) programma gelanceerd, een universiteitsbreed programma voor het managen en verbeteren van onze prestaties als duurzame organisatie. Met het SEE-programma werken we aan een blijvende vermindering van ons energie- en grondstoffenverbruik, het verminderen van onze CO2-uitstoot door organisatorische en technische maatregelen en het minimaliseren van de impact van de UT-activiteiten op lucht, bodem en water.

As a university, we lead by example. We consider sustainability to be a precondition for everything we do.

Uit Shaping2030
Heb je ideeën of vragen? Neem contact met ons op!
Stuur een email naar sustainability@utwente.nl

Op deze website vind je informatie over de duurzame initiatieven op de campus van de UT (gecategoriseerd per thema), meer informatie over onze CO2-voetafdruk, bewustwording, hoe je een actieve bijdrage kunt leveren en onze milieuvergunning.

THEMA'S