HomeCursussenDiversity Proof Selection

Diversity Proof Selection

Selecteren van de beste teamleden is na het volgen van deze training een stuk eenvoudiger.

Wetenschappelijk is bewezen dat diverse teams tot betere resultaten in het werk leiden. De training ‘Diversity proof selection’ gaat jou helpen als jij regelmatig een selectiegesprek voert voor het zoeken naar een nieuwe collega voor  jouw team. Als vacaturehouder en/of lid van een benoemingsadviescommissie (BAC) heb jij invloed op het samenstellen van diverse teams.

Met deze training krijg je meer inzicht in hoe jij je redt in een selectiegesprek. Je leert hoe onbewuste foutieve overtuigingen en blinde vlekken  een rol spelen in het selectiegesprek waardoor je onterechte conclusies trekt en je leert hoe je dat kunt voorkomen  Als je dat weet, werk je aan het bevorderen van diversiteit van jouw team. . Tijdens de training krijg jij de mogelijkheid om hier in een veilige setting mee te oefenen.

Het uiteindelijke doel van de training ‘Diversity proof selection’ is om interacties en besluitvorming op de werkvloer neutraal en objectief te laten verlopen. Door dit doel na te streven, kun je de voordelen van diversiteit en inclusie benutten en een cultuur van gelijkheid en respect bevorderen. Jouw teamprestaties zullen hierdoor verbeteren! Dat wil jij toch ook?

Schrijf je nu in voor deze unieke kans, de capaciteit is beperkt.

Alle UT-cursussen worden in het Engels gegeven*. Dit is ook een goede gelegenheid om je Engelse vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je tijdens de cursus moeite hebt om je in het Engels uit te drukken, kan de trainer altijd hulp bieden.

*tenzij alle deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de cursus Nederlands als eerste taal hebben.

  • Datum

    18 juni 2024 

    12 november 2024

  • Tijd

    09:00 - 17:00

  • Locatie

    U-Parkhotel

  • Maximaal aantal deelnemers

    Maximaal 12 deelnemers

  • Trainers

    Sandra Doelman (Talent naar de top) en 2 acteurs

S.P. Boekholt (Sofia)
Course Coordinator CDC
Schrijf in voor:
Diversity Proof Selection
June 2024
November 2024
Medewerker bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens