HomeCursussenSchilderen & Tekenen

Schilderen & Tekenen

Ontketen de Picasso in jezelf

Welkom in de interessante wereld van tekenen en schilderen! Deze te gekke cursus is dé plek waar je niet alleen je creativiteit kunt ontwikkelen, maar ook innerlijke rust kunt vinden. Terwijl je je hoofd leegmaakt, ontdek je hoe kunst je kijk op de wereld kan veranderen.

Of je nu een beginnende Picasso bent of al gevorderd bent in het maken van meesterwerken, deze cursus biedt voor ieder wat wils. Samen met andere creatieve geesten verken je verschillende technieken en leer je hoe je jouw unieke talent kunt ontdekken.

Het allerbeste is dat deze cursus niet alleen draait om het eindresultaat, maar om het hele proces. Hier mag je experimenteren, fouten maken en je creativiteit volledig de vrije loop laten. Laat je inspireren door anderen, daag jezelf uit en ontdek nieuwe manieren om de wereld om je heen te benaderen.

Dus, trek je artistieke outfit aan, pak je penseel en laat je verbeelding de vrije loop! Doe mee en laat je artistieke zelf helemaal los gaan!

Alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers met een geldige Union-/Campuscard

Meer informatie: Joke Sanchez, cultuurcentrum@utwente.nl, 053-4895759

Schrijf in voor:
Schilderen & Tekenen
Course alert
Inschrijven is op dit moment helaas niet mogelijk. Meld je aan voor een 'course alert' en ontvang een e-mail zodra er nieuwe data zijn of er een plaats vrij komt.
May 2024
September 2024
Medewerker of student bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens

Sorry, er zijn op dit moment geen opties voor registratie beschikbaar