UTVrijhof CultuurCoronavirus update 24 februari 2021

Coronavirus update 24 februari 2021 Voorzichtige verruiming

UPDATE 14 april: Deze maatregelen blijven van kracht tot nader order.

UPDATE 24 maart: Deze maatregelen zullen in ieder geval tot woensdag 21 april van kracht zijn.

Dinsdag 23 februari kondigde de Rijksoverheid een voorzichtige verruiming van de bestaande lockdown-maatregelen aan.

Voor Culture & Events betekent dat dat we ook de komende weken grotendeels voortzetten zoals we sinds de update van 15 december 2020 hebben gedaan, maar ook dat in de Vrijhof een kleine verruiming komt

Heropening muziekstudio’s

De studio’s in de Vrijhof voor individuele muziekbeoefening worden heropend en zijn vanaf 1 maart beschikbaar tijdens de openingstijden van de Vrijhof.

  • Let op: Je kunt hier uitsluitend alléén terecht, iemand meebrengen is niet toegestaan!

Campus Walk

We missen jullie! En zomaar binnenlopen of samen buiten lunchen zit er voorlopig nog niet in. Daarom hebben we iets anders bedacht: Campus Walk, een één op één afspraak met een medewerker van Culture & Events of bestuurslid van Cultuurkoepel Apollo. We lopen dan samen een rondje over de Campus, en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

  • Mocht je hiervan gebruik willen maken, stuur dan een mail naar Tineke Grootenboer, met daarin de momenten waarop je een wandeling wilt maken. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Groepslessen/verenigingsrepetities

Naast bovenstaande verruiming onderzoeken we samen met Cultuurkoepel Apollo of het mogelijk is om (een deel van) de groepslessen/verenigingsrepetities buiten te laten plaatsvinden.

Blijf veilig, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!