UTVrijhof CultuurNieuwsKen of ben jij onze nieuwe student AV-Held?

Ken of ben jij onze nieuwe student AV-Held? Vacature

Ken of ben jij onze nieuwe student AV-Held?

Ter ondersteuning van ons Vrijhof Cultuur team zijn wij opzoek naar een AV (Licht en Geluid) Student-Technicus. Al hanteren wij liever de functienaam: Student AV-Held.

Als Student AV-Held kun je ingezet worden op diverse locaties. Je bouwt, bedient en breekt de apparatuur bij allerlei soorten (culturele) activiteiten. Van voorstelling tot festival, van congres tot bedrijfsevenement en van film tot groepsles. Ons team zoekt een spontane en leergierige student. Ervaring is een pré, maar geen harde eis. Je komt bij ons om te leren ‘on the job’ naast de studie die jij volgt aan de Universiteit Twente.

Wij bieden

 • Een functie op oproepbasis (UT flex);
 • Afwisselend en uitdagend werk;
 • Mogelijkheid tot specialisatie (licht, geluid, video);
 • Een gezellig informeel en hecht team;
 • Voldoende taart!

Werkzaamheden

 • Op- en afbouw van apparatuur waaronder licht, geluid en video
 • Bedienen van bovenstaande apparatuur
 • Bovenstaande afgewisseld met bezorging en ophalen van apparatuur

Functie eisen

 • Ervaring als Licht Geluid technicus betreft een pré, maar geen eis;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden (NL/EN);
 • Planmatig en technisch inzicht;
 • Flexibele instelling voor werken overdag (opbouw);
 • Flexibele instelling voor werken op avonden en mogelijk weekenden

Wie zoeken wij

Iemand die het hoofd koel kan houden, een flexibele houding heeft, initiatief toont en prioriteiten kan stellen. Je bent een Student AV-Held die oplossingsgericht kan meedenken. We zien graag dat je altijd zoekt naar kwaliteit en de optimale technische en praktische oplossing om het project geslaagd af te ronden. We zien graag een enthousiaste student technicus die het leuk vindt om projecten en verhuur trajecten optimaal te laten verlopen bij onze gebruikersgroepen. Je bent bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken. Jij maakt door je inzet en persoonlijkheid het verschil binnen ons team!

Wie zijn wij

Onze theatertechnici vallen onder team Vrijhof Cultuur. We zijn onderdeel van de afdeling Sport en Cultuur, vallende onder de dienst Campus en Facility Management (CFM) van de Universiteit Twente. Wij streven ernaar om goede oplossingen te bieden op het gebied van licht, geluid en audiovisuele middelen voor allerlei soorten activiteiten en projecten binnen Cultuur (en soms ook Sport) grotendeels van, voor en door studenten.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer de culturele studentenverenigingen (16 stuks), cultuurcoördinatie en Studium Generale. Ook breder binnen de UT weten studenten en medewerkers onze expertise goed te vinden.

Onze locatie betreft gebouw de Vrijhof, centraal gelegen aan de boulevard. Hier zijn alle culturele ruimten gevestigd, maar bijvoorbeeld ook de bibliotheek, kantoren en het theatercafé. Het overgrote deel van onze werkzaamheden vinden hier plaats, maar we hebben geen moeite met een uitstapje naar de andere UT gebouwen en werken dus ook op locatie.

Waar willen wij ons in onderscheiden

Service, ondersteuning en ontzorgen van de gebruiker. Daarnaast werken we graag samen met onderwijs en onderzoek en zijn er om studenten op te leiden als onderdeel van hun Academische Vorming. Uiteraard moeten de lampen, speakers en andere materialen die wij gebruiken goed functioneren. Maar waar je naar ons idee het verschil gaat maken is op het gebied van onderlinge samenwerking en techniek. Meedenken, bereikbaar zijn en last minute goed kunnen schakelen.

Soort dienstverband: UT flex (oproep)

Bij interesse ontvangen we graag jouw CV en motivatie voor zondag 5 december via vrijhof-cultuur@utwente.nl.