UTVrijhof CultuurNieuwsCulture & Events: Corona update 18 november 2020

Culture & Events: Corona update 18 november 2020 aanbod en accommodatie

Alle voorstellingen, zowel door professionals alsook amateurs, zijn geannuleerd. Dit is in lijn met het UT beleid om publieksbijeenkomsten (en bijkomende reisbewegingen) zoveel mogelijk te beperken. 

Algemeen:

  • Zingen is NIET toegestaan. Koren en musicalrepetities alsook de bandjes waarbij zangers meespelen kunnen nog niet beginnen.
  • Tussen de groepslessen door en/of wanneer je niet actief aan een groepsles deelneemt is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Voor aanvang van een activiteit is ALTIJD een gezondheidscheck verplicht.

Vrije Cultuur, cursussen en workshops:

Met uitzondering van een enkele cursus of workshop (zoals de stemtraining) gaan de cursussen en workshops door tot een maximum van 15 personen tenzij de cursusruimte minder toelaat. Gaat een cursus of workshop niet door en heb je je ingeschreven dan krijg je daar uiteraard tijdig bericht van. 

Groepslessen/verenigingsrepetities:

Groepslessen en verenigingsrepetities kunnen doorgaan tot een maximale groepsgrootte van 15 personen tenzij de ruimte minder toelaat. Cultuurverenigingen bepalen zelf of er wordt gerepeteerd of niet, het bestuur van de vereniging zal je als lid uiteraard zelf op de hoogte houden. 

Vrije Cultuur, de muziekstudio’s:

De studio’s in de Vrijhof voor individuele muziekbeoefening zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van de Vrijhof. Je kunt hier uitsluitend alleen terecht, iemand meebrengen is niet toegestaan. De popstudio’s zijn alleen op basis van reservering beschikbaar voor kleine bands. Dit is onveranderd ten opzichte van de voorgaande periode. 

Exposities:

De expositieruimtes in de Vrijhof zijn bereikbaar. Dit is openbare, doorgaande ruimte naar andere delen van de Vrijhof en de toegankelijkheid hangt samen met de openstelling van het gebouw. Houd bij het bekijken van de werken onderling afstand en houd galant rekening met anderen die door de expositieruimtes naar andere delen van de Vrijhof onderweg zijn. 

Kantoren en medewerkers van C&E:

Omdat we (bijna allemaal) vanuit huis werken zijn de medewerkers van Culture & Events veelal niet in de Vrijhof te vinden. Binnenlopen is er daarom helaas niet bij. Niet alleen omdat we er niet zijn maar ook omdat de meeste kantoren niet geschikt zijn voor meer dan één persoon tegelijk. 

Voor alles geldt:

Blijf veilig en gezond! Houd onze website, onze sociale media (Facebook en Instagram) en je email goed in de gaten. Wijzigingen of aanpassingen worden via deze kanalen gedeeld.