Culture & Events: Corona update 4 november 2020

Alle voorstellingen, zowel door professionals alsook amateurs, zijn geannuleerd. Dit is in lijn met het UT beleid om publieksbijeenkomsten (en bijkomende reisbewegingen) zoveel mogelijk te beperken. 

Vrije Cultuur, cursussen en workshops:

Met uitzondering van een enkele cursus of workshop die online gegeven kan worden zijn de activiteiten uitgesteld. Heb jij je ingeschreven voor een cursus of workshop dan ben je inmiddels op de hoogte gesteld via de mail. 

Groepslessen/verenigingsrepetities:

Groepslessen en verenigingsrepetities zijn geannuleerd, zowel in de Vrijhof als ook in het Sportcentrum. 

Vrije Cultuur, de muziekstudio’s:

De studio’s in de Vrijhof voor individuele muziekbeoefening zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van de Vrijhof. Je kunt hier uitsluitend alleen terecht, iemand meebrengen is niet toegestaan. De popstudio’s zijn gesloten. 

Exposities:

De expositieruimtes in de Vrijhof zijn bereikbaar. Dit is openbare, doorgaande ruimte naar andere delen van de Vrijhof en de toegankelijkheid hangt samen met de openstelling van het gebouw. Houd bij het bekijken van de werken onderling afstand en houd galant rekening met anderen die door de expositieruimtes naar andere delen van de Vrijhof onderweg zijn. 

Kantoren en medewerkers van C&E:

Omdat we (bijna allemaal) vanuit huis werken zijn de medewerkers van Culture & Events veelal niet in de Vrijhof te vinden. Binnenlopen is er daarom helaas niet bij. Niet alleen omdat we er niet zijn maar ook omdat de meeste kantoren niet geschikt zijn voor meer dan één persoon tegelijk. 

Voor alles geldt:

Blijf veilig en gezond! Houd onze website, onze sociale media (Facebook en Instagram) en je email goed in de gaten. Wijzigingen of aanpassingen worden via deze kanalen gedeeld.