UTVrijhof CultuurVoor bezoekers & artiesten
Vrijhof Cultuur

Bezoekers en artiesten

Iedereen is van harte welkom bij de exposities en voorstellingen van VRIJHOF CULTUUR. Waarbij we wel nadrukkelijk willen vermelden dat we ons bij de programmering met name richten op studenten. 

Exposities zijn vrij toegankelijk, voor de voorstellingen hanteren we de volgende entreeprijzen:

NB Als je een kaartje met korting koopt (of al hebt), moet je op de voorstellingsavond de bijbehorende pas wel kunnen laten zien!
Zorg dus dat je een studenten-/medewerkerspas bij je hebt.

Moeite met kiezen?

Laat je verrassen of maak een afspraak met coördinator podiumkunsten Tineke. Onder het genot van een kop koffie/thee in het Theatercafé zal zij je van persoonlijk advies voorzien.

Early Bird korting

Van woensdag 25 augustus tot vrijdag1 oktober 2021

Als je bij het bestellen de code 'EarlyBirdie' gebruikt krijg je op elk gekocht kaartje 1 euro korting! 

Concordia Korting

Ben je geen student of medewerker, maar wel in het bezit van een Concordia vriendenpas? Dan krijg je met de code 'Concordiapas' een fikse korting op vooraf geslecteerde voorstellingen. Komend seizoen betaal je dan slechts € 7,50 voor onderstaande voorstellingen:

* selectie voor 2022 wordt z.s.m. bekend gemaakt * 

NB De korting geldt voor maximaal 2 kaarten per persoon/boeking, alleen online en uiteraard moet je op de voorstellingsavond je Concordiapas wel kunnen laten zien!

En andersom kunnen UT-studenten & -medewerkers met korting naar de volgende voorstellingen bij Theater Concordia:

* selectie voor 2022 wordt z.s.m. bekend gemaakt * 

Boek online met de kortingscode VRIJHOF en betaal slechts € 7,50.

NB De korting geldt voor maximaal 2 kaarten per persoon/boeking, alleen online en uiteraard moet je op de voorstellingsavond je UT-pas wel kunnen laten zien!  

Huisregels

Naast de de algemene UT-huisregels en de Algemene Corona-voorschriften voor activiteiten in UT-gebouwen zijn zowel voor de Vrijhof als het Openluchttheater onderstaande regels van toepassing. 

Mobiele telefoons
Zet je mobiele telefoon vóór aanvang van de voorstelling helemaal uit, de stil- of trilstrand kan storend werken voor zowel de artiesten als andere bezoekers.

Fotograferen | filmen | geluidsopnamen
Zonder toestemming vooraf van Culture & Events,  mag je geen foto-, video- of geluidsopnamen maken, dus ook geen snapshots of filmpjes met behulp van je mobiele telefoon.

NB Het kan zijn dat medewerkers van Culture & Events zelf wel foto’s en filmopnames (laten) maken bij activiteiten. Deze kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden (website, programmaboekje, perspublicatie in dagbladen of andere media). Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van foto’s en filmmateriaal waar jij op staat verzoeken wij je dit kenbaar te maken bij Tineke Grootenboer.

Roken
Zowel in de Vrijhof als in het Openluchttheater is roken niet toegestaan conform wettelijke bepaling.

Consumpties
Het is niet toegestaan om in de  theaterzalen consumpties (drink en/of etenswaren) te nuttigen, tenzij hierover vooraf met Culture&Events afspraken zijn gemaakt.

Kom op tijd
Na aanvang van de voorstelling kunnen wij niemand meer toelaten, na de pauze kun je je plaats in de zaal innemen

ARTIESTen

VRIJHOF CULTUUR streeft naar een gevarieerd aanbod , bestaande uit muziek, theater, dans, cabaret, enzovoorts. Vrijwel niets is ons te gek, zolang het studenten aanspreekt en kwaliteit heeft. In principe willen wij een voorstelling altijd eerst bekijken voor we boeken. Helaas kunnen wij niet iedere groep boeken die we zouden willen omdat daar het budget voor ontbreekt. Voorts moet de voorstelling haalbaar zijn met de ruimte en de techniek die ons ter beschikking staan.

THEATERTECHNIEK

Zodra speeltdatum, zaal en technische eisen bekend zijn is het verstandig om contact op te nemen met de medewerkers van Vrijhof Techniek. Zij kunnen je alles vertellen over de drie theaterzalen (Amphitheater, Agora en Audiozaal) én het Openluchttheater.

Publiciteit

Zoals we allemaal weten is het programmeren van een mooie voorstelling en die in een boekje en/of op een website plaatsen helaas geen garantie voor een volle zaal. Om publiek te trekken zullen zowel het theater als de bespeler actie moeten ondernemen. Wat we daar precies onder verstaan, staat beschreven in het Samenwerkingsdocument Publiciteit.