Cultuur

Bezoekers en artiesten

Iedereen is van harte welkom bij de exposities en voorstellingen van VRIJHOF CULTUUR. Waarbij we wel nadrukkelijk willen vermelden dat we ons bij de programmering met name richten op studenten. 

Exposities zijn vrij toegankelijk, voor de voorstellingen hanteren we de volgende entreeprijzen:

* Kaarten met CJP- en/of BiebPas- en ConcordiaPas-korting zijn alleen op de avond zelf bij de kassa verkrijgbaar. Ook studenten van buiten de UT kunnen alleen op de avond zelf een kaartje met korting kopen.

Wil je niet in de rij, geen risico lopen en zeker zijn van een kaartje? Koop dan een kaartje van € 10,- online. Als de voorstelling in de Vrijhof of het Openluchttheater plaatsvindt krijg je er van ons GRATIS een kopje koffie bij!

Wil je kaarten bestellen? Dan dien je eerst in te loggen op het digitale platform van Sport & Cultuur van de Universiteit Twente. Studenten en medewerkers van de Universiteit Twente kunnen inloggen met hun s- of m-nummer.

Anderen kunnen per mail een account aanvragen.

NB Als je een kaartje met korting koopt (of al hebt), moet je op de voorstellingsavond de bijbehorende pas wel kunnen laten zien!
Helaas is het voor studenten en medewerkers niet mogelijk om voor derden een kaartje zonder korting te kopen. 

Op UT Nieuws Blog kun je lezen waarom wij zo graag willen dat jullie tijdig een kaartje kopen.

Huisregels

Mobiele telefoons
Zet je mobiele telefoon vóór aanvang van de voorstelling helemaal uit, de stil- of trilstrand kan storend werken voor zowel de artiesten als andere bezoekers.

Fotograferen | filmen | geluidsopnamen
Zonder toestemming vooraf van Culture&Events,  mag je geen foto-, video- of geluidsopnamen maken, dus ook geen snapshots of filmpjes met behulp van je mobiele telefoon.

Roken
In de Vrijhof is roken niet toegestaan conform wettelijke bepaling.

Consumpties
Het is niet toegestaan om in de  theaterzalen consumpties (drink en/of etenswaren) te nuttigen, tenzij hierover vooraf met Culture&Events afspraken zijn gemaakt.

Kom op tijd
Na aanvang van de voorstelling kunnen wij niemand meer toelaten, na de pauze kun je je plaats in de zaal innemen

Verder gelden ook in de Vrijhof de algemene UT-huisregels.

ARTIESTen

VRIJHOF CULTUUR streeft naar een gevarieerd aanbod , bestaande uit muziek, theater, dans, cabaret, enzovoorts. Vrijwel niets is ons te gek, zolang het studenten aanspreekt en kwaliteit heeft. In principe willen wij een voorstelling altijd eerst bekijken voor we boeken. Helaas kunnen wij niet iedere groep boeken die we zouden willen omdat daar het budget voor ontbreekt. Voorts moet de voorstelling haalbaar zijn met de ruimte en de techniek die ons ter beschikking staan.

THEATERTECHNIEK

Zodra speeltdatum, zaal en technische eisen bekend zijn is het verstandig om contact op te nemen met de medewerkers van Vrijhof Techniek. Zij kunnen je alles vertellen over de drie theaterzalen (Amphitheater, Agora en Audiozaal) én het Openluchttheater.

Publiciteit

Zoals we allemaal weten is het programmeren van een mooie voorstelling en die in een boekje en/of op een website plaatsen helaas geen garantie voor een volle zaal. Om publiek te trekken zullen zowel het theater als de bespeler actie moeten ondernemen. Wat we daar precies onder verstaan, staat beschreven in het Samenwerkingsdocument Publiciteit.