UTVrijhof CultuurFaciliteiten

Culturele ruimtes

Culturele ruimtes van de Vrijhof

Vrijhof heeft een ruim aanbod aan (theater)zalen en culturele ruimtes om alle activiteiten te huisvesten. Dit zijn bijvoorbeeld oefenruimtes voor muziek zoals onder andere piano- en popstudio's, werkplaatsen, een atelier en een dansstudio. Deze ruimtes en alle benodigde materialen worden door Vrijhof Cultuur beheert. In deze ruimtes vinden de meeste cursussen plaats en ook cultuurverenigingen kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Er gelden bepaalde voorwaarden om gebruik te maken van deze ruimtes; soms heb je een UnionCard nodig, moet je lid zijn van een vereniging of deelnemer aan een cursus.

Zaal reserveren en of huren?

Ben je géén bestuur van een culturele studentenvereniging, maar zou je wel graag een (theater)zaal willen reserveren? Dat kan. Hiervoor kun je contact opnemen met het bookings office.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van de theaterzalen, studio's en andere culturele ruimtes vind je via onderstaande beschikbaarheidskalenders.

Bereikbaarheid

Er zijn meerdere parkeerplaatsen op het terrein waar je als bezoeker gratis jouw auto kunt parkeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is bij het U-park hotel. Uiteraard kun je de Vrijhof ook bereiken met de fiets en openbaar vervoer. Voor de sportvelden is bushalte 'UT/Bastille'. Kijk voor de actuele bustijden op 9292.nl.