Cultuur

EVENEMENTENBUREAU

Bij het Evenementenbureau kun je terecht voor alles dat komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu gaat om een rondleiding voor twee personen of een concert voor 35.000 man, wij regelen het voor je. Daarbij kan het gaan van het aanvragen van offertes en het bestellen van een tent, tot het aanvragen van alle vergunningen.

VEILIGHEID

Veiligheid speelt op de Universiteit Twente een belangrijke rol. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken moeten alle kleine of grote evenementen bij het Evenementenbureau aangemeld worden. Wij zorgen dan voor de benodigde vergunningen en staan bij grote evenementen in direct contact met brandweer en politie.

PRAKTISCH EN CREATIEF

Ook voor het huren van materialen voor evenementen en congressen kun je bij het Evenementenbureau terecht. Wij hebben vaste partners en leveranciers waar we veel mee samenwerken en die goed bekend zijn op het terrein van de Universiteit Twente. Parkeerwachten, gastvrouwen, BHV’ers of crew voor de op- en afbouw van je evenement nodig? Met onze jarenlange ervaring regelen wij het tot in de puntjes en bovendien tegen een gunstige marktprijs. We zijn creatief en denken graag met je mee.