UTVrijhof CultuurAKF Sonneveldprijs - Halve Finalistentournee 2021 - geannuleerd
(c) Isabelle Wenzel

AKF Sonneveldprijs - Halve Finalistentournee 2021 - geannuleerd

Geannuleerd vanwege de verlenging van de lockdown. Gekochte tickets worden z.s.m. terugbetaald.

Van der Laan en Woe. Yentl en De Boer. Glodi Lugungu. Rosa da Silva. Stefano Keizers. Ze hebben allemaal minstens één ding gemeen: ze wonnen de AKF Sonneveldprijs en wisten een succesvolle (theater)carrière op te bouwen. Toch zijn ze ook ontzettend verschillend. De een maatschappijkritisch, de ander meer gefocust op grappen, bizarre verhalen of juist mooie liedjes. 

Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarrière. De Halve Finalisten van de AKF Sonneveldprijs touren daarom nu door het land. Ze zijn er klaar voor om de theaterzalen te veroveren. Dit wil je niet missen, al was het maar om later te claimen dat je ze als eerste live hebt gezien.  

Over het Amsterdams Kleinkunst Festival

Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Het festival richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord: binnen het AKF is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie en het Nederlandstalige theaterlied. 

Via de AKF Sonneveldprijs ontdekt het Amsterdams Kleinkunst Festival kleinkunsttalent van de toekomst. Ook is er het festival in maart/april, waarbij onder andere de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied wordt uitgereikt.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
AKF Sonneveldprijs - Halve Finalistentournee 2021 - geannuleerd
Bestellen