UTVrijhof CultuurGlobal Comedy Night - geannuleerd
Joe Eagan
Marco Moretti
Brian Jordan
Erik Iancovici
Loren Mayshark
MC Adam Fields

Global Comedy Night - geannuleerd MC Adam Fields & guests

Geannuleerd vanwege strengere COVID-19 maatregelen. Gekochte tickets worden z.s.m. terugbetaald.

De Global Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist, maar altijd grappig. Want dat is waar stand-up om draait: de grap! 

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met je telefoon op vliegtuigstand, en de beste comedians van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy.  

Deze 20e(!) editie wordt net even anders dan anders, met maar liefst 5 comedians uit alle windstreken, maar met hun basis in Scandinavië. Hun namen zijn: Joe Eagan (Canada), Brian Jordan (US), Loren Mayshark (US), Marco Moretti (Italy) en Erik Iancovici (Austria/Sweden).

Master of Ceremonies Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al een tijd woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven.

INSPIRATIEAVOND

T.S.V. Pro Deo koos deze Global Comedy Night als inspiratieavond; alle leden mogen gratis naar deze voorstelling, mits tijdig aangemeld bij het bestuur.