Voor Studenten, PhD’s en UT-medewerkers

Union- of CampusCard is voor onderstaand aanbod niet nodig.

Basis cursus lassen (groep)

Docent: Henk Maassen

Elektrodelassen, het staat altijd zo stoer…van die mensen met lasbrillen en veel vuur! Wil je dat gevoel ervaren, dan kan dat in de cursus elektrodelassen! Je leert de basisprincipes van het elektrisch lassen waardoor je uiteindelijk aan het eind van de cursus je eigen “creatie” zou kunnen lassen. In 8 lessen van 3 uur per avond vergaar je genoeg laskennis en handvaardigheid voor een stevige las.

De lasdocent Henk Maassen in al sinds 1984 verbonden aan de Vrijhof UT. Tijdens de cursus draag hij zijn ervaring als lasser en beeldend kunstenaar van grote objecten graag aan je over. Daarmee zal je na deze (hobby) lascursus veel plezier hebben van je verworven kennis.

In de eerste plaats wordt uitgegaan van jouw uitdaging en de wil om te leren lassen, waarbij de enthousiaste lasdocent je zal helpen de juiste las-weg te vinden. Ook wordt je geleerd om met een slijptol te werken. Wel je oude (werk) kleding aandoen en gesloten schoenen dragen. Dus…stoere mannen en vrouwen gezocht voor het maken van ijzersterke lasconstructies!

NB Lassen kan gevaren met zich meebrengen. Ongelukken kunnen niet altijd voorkomen worden. Meedoen is dus op eigen risico. Houd altijd de veiligheidsvoorschriften in acht.

De cursus wordt gegeven op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur, locatie metaalwerkplaats (lokaal 144) in de Vrijhof.

Cursusprijs voor 8 lessen: student € 290,- (studentnummer vereist), overigen € 340,-. De prijs is inclusief lasmaterialen, tevens zijn beschermbenodigdheden en gereedschappen aanwezig.

Aanmelden kan per mail

Er is  een minimum deelname van 5 personen.
De cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers.
Je bent van deelname verzekerd door het vooraf overmaken van de helft van het cursusgeld.

Voor deze cursus geldt een open inschrijving.

                                                                                        

Tekenen en Schilderen (groep)

Docent: Louis van Aarle.

In 8 avonden maak je in het atelier in de Vrijhof kennis met verschillende stijlen, materialen en onderwerpen. Verder leer je diverse vaardigheden die je beeldende creativiteit stimuleren en vind je je eigen weg in tekenen en schilderen.

De cursus wordt gegeven op maandag en/of dinsdag, gedurende het hele collegejaar 2015/2017, aanvang in overleg met de docent, tijden van 19.00 tot 22.00 uur, locatie Atelier in de Vrijhof

Cursusprijs voor 8 lessen, inclusief materiaal: student € 75,-, UT-medewerker € 120,-
en anderen € 150,-.

Aanmelden kan per mail of telefonisch bij de docent: 06 2057 2882.


Piano Sense (individueel)

Docent: Han Schokker

In deze cursus krijg je individuele piano lessen in een pianostudio in de Vrijhof, zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Studenten en medewerkers kunnen elk moment instappen, de les duur, frequentie, lesdag, het tijdstip en zelfs de inhoud van deze cursus gaan in overleg met de docent. En mocht je de smaak te pakken hebben, dan schrijf je gewoon nog een keer in!

Prijs per les: student €16,25, UT-medewerker €20,00

Aanmelden kan per mail of telefonisch bij de docent: 06 1175 5569.