UTVrijhof CultuurAgendaWij vieren delen

Wij vieren delen Cabaretvereniging Contramime met gastoptreden van Timo Septer

Contramime is nog maar met zijn vieren, maar heeft nog genoeg te vertellen! Het OV, smerige mensamaaltijden, oude én nieuwe liefdes worden bezongen en natuurlijk ontbreekt de beloofde woordgrap niet.

Deze keer met speciaal gastoptreden van Timo Septer! Deze oud-Contramimer komt terug naar huis voor een try-out van zijn eigen programma ‘Met Beleid’.

Tijdens zijn wiskundestudie was Timo  van 1998 tot 2002 actief bij Contramime. In 2003 werd hij geselecteerd voor het Leids Cabaret Festival, won de jury- en publieksprijs bij het studenten cabaretfestival in Zwolle en haalde de finale van het Groninger festival. Daarna toerde hij door het land met zijn debuutprogramma Wijland en trad veel op met een Gronings stand-up comedy collectief. 

Met Beleid

Na een theatersabbatical van tien jaar heeft hij weer een nieuwe voorstelling gemaakt, waarin hij terugblikt op een acute ziekenhuisopname en met concrete beleidsvoorstellen komt over onder andere informatieteksten op verpakkingen, het aantrekkelijker maken van de schaatssport, de postcodeloterij, het sollicitatiebeleid van Sinterklaas, het gebruik van uitroeptekens en het zinvol inzetten van agressieve honden. Hij komt met beleid - maar of hij dat ook met beleid doet… Aansluitend aan de decembervoorstelling van Contramime, zal Timo een groot deel van zijn nieuwe programma spelen. 

Timo denkt met plezier terug aan zijn periode bij Contramime: 'De woensdagavonden waarop we in het Amphitheater bijeen kwamen om theateroefeningen te doen en nieuw materiaal voor elkaar en de regisseurs te spelen, vond ik geweldig. Ik werd gedwongen stil te staan bij mijn teksten en hoe ik het speelde, waardoor de teksten scherper werden en ik werd uitgedaagd dingen uit te proberen. Naar anderen kijken was sowieso leuk en bracht mij soms ook op ideeën.'

Allemaal komen kijken. Wordt een topavond.

INSPIRATIEAVOND

T.S.V. Pro Deo koos Wij vieren delen als inspiratieavond; alle leden mogen gratis naar deze voorstelling.

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 4,-
Studenten€ 5,-
Anderen€ 7,-