Agenda

Global Comedy Night Thomas Smith, Adam Bloom & MC Adam Fields

De Global Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm.

Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist, maar altijd grappig. Want dat is waar stand-up om draait: de grap!

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een Master of Ceremonies en de beste comedians van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy.

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Later  was Thomas een vaste waarde in zowat alle producties van Comedy Casino (Canvas),  was MC van de gelijknamige Roadshow en is hij met zijn eigen materiaal te zien op alle door VRT uitgegeven DVD’s er van. Ook op de 2 Joker Comedy CD’s (ism P-Magazine) is hij één van de centrale comedians.

Adam Bloom is één van de meest vindingrijke Britse comedians. Hij heeft solo gespeeld op 7 edities van het Edinburgh Festival en speelde daarnaast ook nog een uitverkochte tour in Engeland. Niet alleen in Engeland doet hij het goed, ook in Melbourne, Sydney, Auckland, Wellington en Cape Town stond hij in een uitverkocht theater op festivals. In juli 2013 maakte Adam zijn vijfde verschijning bij ‘Just For Laughs’ in Montreal als onderdeel van de ‘Just For Laughs Tour’ die gespeeld werd voor 42.000 mensen in 17 verschillende steden binnen Canada.  Daarnaast heeft hij ook 3 seizoenen geschreven voor de BBC Radio 4 serie ‘The Problem with Adam Bloom.’

Master of Ceremonies Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al een tijd woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven.

TIP

Maak je avondje uit compleet met de Vrijhof Cultuurhap in het Theatercafé!

CONCORDIAPAS

Leden van Concordia Film Theater Beeldende Kunst betalen voor deze voorstelling op vertoon van hun Concordiapas € 7,50 i.p.v. € 10,-.

TIP

Lees voor het bestellen de informatie voor bezoekers.

Vragen?

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 5,-
Studenten€ 7,50
Anderen€ 10,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Externen met CJP / CampusCard / BiebPas€ 7,50
woensdag 14 februari 2018 19:30
Global Comedy Night Thomas Smith, Adam Bloom & MC Adam Fields
Bestellen