UTDienstenHRCTDWorkshop 'Systemisch kijken'

Workshop 'Systemisch kijken'

Workshop Systemisch kijken

Een andere blik op gedoe in teams

Waarom verslijt een team 3 leidinggevenden in 2 jaar tijd? Waarom lukt het maar niet om een team goed samen te laten werken, ook nadat bijna het halve team is gewisseld? Waarom krijgt die nieuwe talentvolle hoogleraar maar geen voet aan de grond?

Vragen die we in onze werkpraktijk regelmatig tegenkomen, maar waarvan we niet altijd het ‘waarom’ snappen. Door systemisch naar deze en andere vormen van gedoe in teams te kijken, krijg je er een nieuw, ander perspectief bij.

Wat kun jij doen vanuit jouw plek binnen HR om de teams waar je voor werkt én zelf in zit vitaal te maken? In deze workshop, ‘Een andere blik op gedoe in teams’, laten we je graag kennismaken met de basisprincipes voor een gezond team en ontdek je hoe ‘problemen’ misschien juist wel de oplossing zijn.

Deze workshop wordt gegeven door Petra van de Kop en onze eigen collega Janneke de Sousa

Petra van de Kop

Petra van de Kop is werkzaam als adviseur en coach en heeft ruime ervaring in de academische context. Zij is hoofdtrainer Systemisch Adviseren bij het Bert Hellinger Instituut. Haar interesse ligt in het toepasbaar en toegankelijk maken van systemisch werk. Dat doet zij door samen op zoek te gaan naar wat het zo logisch maakt dat de energie weglekt, dat er weerstand is, of iets ondanks vele pogingen maar niet wil lukken. En mensen, teams en organisaties tools in handen geven om praktische interventies te doen die bijdragen aan vitaliteit. www.kopenco.nl

Schrijf in voor:
Workshop 'Systemisch kijken'
Helaas zijn nog geen nieuwe data bekend. Inschrijving is daarom op dit moment niet mogelijk.