Evenementen

3-daags symposium zorglogistiek: balanceren tussen praktijk en theorie

CHOIR nodigt u van harte uit voor ons 3-daags symposium, dat gehouden zal worden van 13 tot 15 december 2017 van 10:00-17:00 op de Universiteit Twente.

Op woensdag 13 december starten we het symposium rondom het thema “Planning van diagnostiek en behandeling van kankerpatiënten”. Een keur aan onderwerpen komt aan bod via duo-presentaties, waarin de uitdaging in de zorg wordt  gekoppeld aan logistiek inzicht vanuit het operations management perspectief. Zo staan recent wetenschappelijke onderzoek en de toepassing in de praktijk centraal. Het programma van deze dag vindt u hier.

Op donderdag 14 december vervolgen we het symposium met presentaties over de logistiek van verzamelen en bewaren van bloed, waarna deze dag wordt afgesloten met de verdediging door Sem van Brummelen van zijn proefschrift getiteld Bloody fast blood collection. Het programma van deze dag vindt u hier.

Vrijdag 15 december zijn presentaties gepland rond het algemene thema logistiek voor de gezondheidszorg gevolgd door de verdediging door Gréanne Leeftink van haar proefschrift getiteld Why wait? Organizing Integrated Processes in Cancer Care. Het programma van deze dag vindt u hier.

Deelname aan het symposium kost €35,- per dag. De mogelijkheid om te registreren vindt u hier.