Zie Werkplekvoorzieningen

Storingen en klein onderhoud

In en rondom gebouwen vinden (ver)storingen plaats of zijn er kleine reparaties en klussen gewenst. Dit hoort nu eenmaal bij een levendige omgeving. Wij staan voor je klaar om dit op te pakken en daar mogelijk zelf uit te voeren of uit te laten voeren door een van onze externe partners. 

Storing

Waar gewerkt wordt kunnen (ver)storingen voor komen. Is een lamp defect, blijft het fris op je kantoor, staat de koffieautomaat in storing, is er lekkage in het toilet, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij de Servicedesk van jouw gebouw. Zij zullen de melding oppakken en bij de verantwoordelijke persoon en/of afdeling neerleggen. Tevens houden ze het verloop van de melding in de gaten om samen met jouw er zeker van te zijn dat er een oplossing komt. Kijk hier voor alle contactgegevens

Kleine reparaties

Kleine reparaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de Interne Dienst. Denk bij kleine reparaties aan het repareren en omzetten van sloten, repareren van ramen en deuren, het vervangen van kapotte lampen, het repareren van een stoel, vervangen van plafondplaten etc. Neem hiervoor contact op met de Servicedesk van jouw gebouw.

Klussen

Heb je een klus liggen? De Interne Dienst kan je hierbij helpen. Afhankelijk van de grootte voeren we het zelf of gezamenlijk met je uit of coordineren we de klus en schakelen we hulp in van onze externe partners. Denk bij (kleine) klussen aan het ophangen van whiteboards, naambordjes, schilderijen, het verstellen van je bureau, het klaar zetten van middelen ten behoeve van een vergadering, het afvoeren van overbodige goederen, plaatsen van tijdelijke papiercontainers etc. Schakel onze hulp in via de Servicedesk van jouw gebouw.